ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ

"Όποιος φορά τη φανέλα του Νεϊμάρ, στηρίζει τη διαφθορά"

Barcelona's Neymar celebrates after scoring his side's second goal against Celta during a Spanish La Liga soccer match between Barcelona and Celta at the Camp Nou stadium in Barcelona, Saturday, March 4, 2017. Neymar scored once in Barcelona's 5-0 victory. (AP Photo/Francisco Seco)
Barcelona's Neymar celebrates after scoring his side's second goal against Celta during a Spanish La Liga soccer match between Barcelona and Celta at the Camp Nou stadium in Barcelona, Saturday, March 4, 2017. Neymar scored once in Barcelona's 5-0 victory. (AP Photo/Francisco Seco) AP

Ο επικεφαλής της βραζιλιάνικης εταιρίας που είχε τα δικαιώματα του Νεϊμάρ πριν την πώλησή του στην Μπαρτσελόνα εξαπέλυσε βαρύτατες κατηγορίες κατά του ποδοσφαιριστή, των γονέων του και των "μπλαουγκράνα".

Η DIS, η εταιρία που είχε τα δικαιώματα του Νεϊμάρ μέχρι το 2013 όταν ο Βραζιλιάνος πωλήθηκε από τη Σάντος στην Μπαρτσελόνα, έχει προσφύγει στην ισπανική δικαιοσύνη και διεκδικεί ποσό από την πώληση και εξαετή φυλάκιση των εμπλεκομένων για το αδίκημα της οικονομικής απάτης.

Ο πρόεδρος της βραζιλιάνικης εταιρίας, Ντελσίρ Σόντα, υποστήριξε ότι όποιος αγοράζει και φορά φανέλα της Μπαρτσελόνα και του Νεϊμάρ στηρίζει έμμεσα τη διαφθορά, τονίζοντας ότι ο αρχηγός της "σελεσάο" δεν αποτελεί παράδειγμα για τα παιδιά.

"Αισθάνομαι προδομένος από τον Νεϊμάρ, από τον πατέρα του και τη μητέρα του. Υπήρχε μια απάτη από τον Νεϊμάρ, τους γονείς του και την Μπαρτσελόνα μέσα από ψεύτικα συμβόλαια. Ο Νεϊμάρ ψεύδεται και το κάνει μέχρι και σήμερα. Ο Νεϊμάρ δεν μπορεί να αποτελεί παράδειγμα για τα παιδιά μας. Είμαστε εν μέσω ενός σκανδάλου διαφθοράς και πρέπει να δώσουμε καλό παράδειγμα στα παιδιά μας.

Δεν πρέπει να ανεχτούμε τη διαφθορά. Όταν φοράς τη φανέλα του Νεϊμάρ, στηρίζεις τη διαφθορά. Η Μπαρτσελόνα ήθελε να κλείσει τον παίκτη, χωρίς να πληρώσει την προβλεπόμενη ρήτρα και χωρίς να ανταγωνιστεί με τις υπόλοιπες ενδιαφερόμενες ομάδες", υποστήριξε ο Ντελσίρ Σόντα για την υπόθεση η οποία έχει πάρει τη δικαστική οδό.

Photo credits: AP Photo/Francisco Seco

TAGS ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ