ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ

Όλες οι γκολάρες της Μπαρτσελόνα στα φιλικά

IMAGE DISTRIBUTED FOR INTERNATIONAL CHAMPIONS CUP - FC Barcelona's Ivan Rakitic (#4) celebrates with teammates Leonel Messi (#10) and Neymar (#11) on Saturday, July 29, 2017, in Miami. (Marc Serota/AP Images for International Champions Cup)
IMAGE DISTRIBUTED FOR INTERNATIONAL CHAMPIONS CUP - FC Barcelona's Ivan Rakitic (#4) celebrates with teammates Leonel Messi (#10) and Neymar (#11) on Saturday, July 29, 2017, in Miami. (Marc Serota/AP Images for International Champions Cup) AP

Η Μπαρτσελόνα δημιούργησε ένα βίντεο με όλα της τα γκολ από τα φιλικά τα περισσότερα εκ των οποίων είναι φανταστικά. (VIDEO)

Η παρουσία της Μπαρτσελόνα στις ΗΠΑ και το International Champions Cup ολοκληρώθηκε με τρεις νίκες σε ισάριθμα παιχνίδια. Σε αυτά τέθηκε αντιμέτωπη με τη Γιουβέντους, την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και τη Ρεάλ Μαδρίτης.

Οι "μπλαουγκράνα" επιβλήθηκαν με 2-1 επί της Γιουβέντους, με 1-0 επί της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και με 3-2 επί τη Ρεάλ. Ο Νεϊμάρ ήταν εκείνος που σημείωσε τα τρία από τα έξι γκολ των Καταλανών, ενώ από ένα πέτυχαν οι Μέσι, Ράκιτιτς και Πικέ.

Η Μπαρτσελόνα ανέβασε στον επίσημο λογαριασμό της στο twitter το βίντεο με όλα τα τέρματα της ομάδας με εκείνο του Βραζιλιάνου κόντρα στη Γιουβέντους να ξεχωρίζει.

Απολαύστε το...

TAGS ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ