ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ

Όλες οι ενέργειες του Μέσι κόντρα στον Ολυμπιακό

ÔÓÁÌÐÉÏÍÓ ËÉÃÊ / ÏÓÖÐ ÌÐÁÑÔÓÅËÏÍÁ / CHAMPIONS LEAGUE / OLYMPIAKOS - BARCELONA / ÌÅÓÉ / (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI)
ÔÓÁÌÐÉÏÍÓ ËÉÃÊ / ÏÓÖÐ ÌÐÁÑÔÓÅËÏÍÁ / CHAMPIONS LEAGUE / OLYMPIAKOS - BARCELONA / ÌÅÓÉ / (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI) EUROKINISSI

Δείτε σε VIDEO όλες τις προσπάθειες του Λιονέλ Μέσι απέναντι στον Ολυμπιακό για την 4η αγωνιστική των ομίλων του Champions League.

Ο Ολυμπιακός, με άμυνα για σεμινάριο, κατάφερε να πάρει το βαθμό της ισοπαλίας (0-0) απέναντι στην Μπαρτσελόνα για την 4η αγωνιστική των ομίλων του Champions League κι έμεινε ζωντανός στη μάχη για την τρίτη θέση.

Ο Λιονέλ Μέσι, παρότι δεν έπιασε υψηλά στάνταρ απόδοσης, ήταν μόνιμη πηγή κινδύνου για την άμυνα των "ερυθρολεύκων", οι οποίοι, όμως, κατάφεραν να τον περιορίσουν έως ένα βαθμό.

Ο Αργεντινός σούπερ σταρ προσπάθησε με ατομικές προσπάθειες, με κάθετες μπαλιές, αλλά και με εκτελέσεις στημένων φάσεων να απειλήσει την εστία του Σίλβιο Προτό, αλλά ο Βέλγος τερματοφύλακας βρέθηκε σε εξαιρετική βραδιά και κράτησε όρθια την ομάδα του.

Δείτε σε VIDEO όλες τις ενέργειες του Αργεντινού:

Δείτε τις 90 επαφές του Μέσι με την μπάλα:

Όλες οι ενέργειες του Μέσι κόντρα στον Ολυμπιακό

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ