ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ

Ole: Τοποθετείται για το μέλλον του ο Μέσι

Barcelona's Lionel Messi looks on during the Champions League quarterfinal match between FC Barcelona and Bayern Munich at the Luz stadium in Lisbon, Portugal, Friday, Aug. 14, 2020. (AP Photo/Manu Fernandez/Pool)
Barcelona's Lionel Messi looks on during the Champions League quarterfinal match between FC Barcelona and Bayern Munich at the Luz stadium in Lisbon, Portugal, Friday, Aug. 14, 2020. (AP Photo/Manu Fernandez/Pool) AP

Ο Λιονέλ Μέσι αναμένεται σύμφωνα με την Ole τις επόμενες ώρες να ανακοινώσει την απόφαση για το μέλλον του και η αγωνία στην Μπαρτσελόνα κορυφώνεται.

Κρίσιμες ώρες για το μέλλον του Λιονέλ Μέσι στην Μπαρτσελόνα. Σύμφωνα με την Ole ο Αργεντινός σταρ έχει ήδη λάβει την απόφασή του και αναμένεται τις επόμενες ώρες να την ανακοινώσει ο ίδιος. Η αγωνία κορυφώνεται.

Ο Λιονέλ Μέσι είπε στη συνάντηση της Πέμπτης (20/8) με τον νέο προπονητή της Μπαρτσελόνα, Ρόναλντ Κούμαν, ότι βλέπει το μέλλον του περισσότερο εκτός παρά εντός μπλαουγκράνα.

Σύμφωνα με το ισπανικό τηλεοπτικό κανάλι, Deportes Cuatro, η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ήδη έχει προσεγγίσει τον 33χρονο Αργεντινό. "Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ παρακολουθεί από κοντά την υπόθεση. Σύμφωνα με τις πληροφορίες του Deportes Cuatro η αγγλική ομάδα ήδη έχει κάνει προσέγγιση στον Λέο Μέσι και εξετάζει τις κινήσεις της για την πιθανή απόκτησή του", αναφέρεται χαρακτηριστικά στο δημοσίευμα.

Το πρόβλημα είναι φυσικά ότι το συμβόλαιο του "πούλγκα" με την Μπαρτσελόνα εκπνέει το καλοκαίρι του 2021 και ότι η ρήτρα είναι δυσθεώρητη (700.000.000 ευρώ). Φυσικά τόσο η Γιουνάιτεντ, όσο και οι υπόλοιπες ενδιαφερόμενες ομάδες ( Μάντσεστερ Σίτι, Παρί Σεν-Ζερμέν σε περίοπτη θέση σύμφωνα με τον διεθνή Τύπο) ελπίζουν ότι ο παίκτης θα κάνει τα πάντα για να φύγει από την Μπάρτσα και το ποσό θα πέσει σημαντικά μέσα από διαπραγματεύσεις.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Κούμαν: "Ο Μέσι θα βρει χώρο στην εξέλιξη της Μπαρτσελόνα"
Μπαρτσελόνα: Ο Κούμαν είπε στον Σουάρες ότι δεν τον υπολογίζει
Σουάρες: Οι τέσσερις ομάδες για τον Ουρουγουανό
TAGS ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ