ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ

Οι τρεις υποψήφιοι για τη μεσαία γραμμή της Μπαρτσελόνα

Οι τρεις υποψήφιοι για τη μεσαία γραμμή της Μπαρτσελόνα

Σύμφωνα με δημοσίευμα της "Mundo Deportivo", η Μπαρτσελόνα αναζητά έναν ποδοσφαιριστή για τη μεσαία γραμμή, με τα ονόματα των Πολ Πογκμπά, Αντριέν Ραμπιό και Στεβέν Ενζονζί να βρίσκονται ψηλά στη λίστα.

Η αποχώρηση του Αντρές Ινιέστα από την Μπαρτσελόνα άφησε ένα σημαντικό κενό στην Μπαρτσελόνα, με τους διοικούντες την ομάδα να καλούνται να βρουν τον διάδοχο του 34χρονου μέσου στη μεσαία γραμμή, αφού πέρα από τον Φιλίπε Κοουτίνιο δεν υπάρχει άλλος γι' αυτή τη θέση.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της " Mundo Deportivo", στη λίστα των "μπλαουγκράνα" βρίσκονται τρία δυνατά ονόματα. Ο λόγος για τους Πολ Πογκμπά, Στεβέν Ενζονζί και Αντριέν Ραμπιό, με τους δύο πρώτους, μάλιστα, να βρίσκονται στην αποστολή της Γαλλίας για το Παγκόσμιο Κύπελλο και να διεκδικούν το απόγευμα του Σαββάτου (15/07, 18:00) το πολυπόθητο τρόπαιο.

ΠΟΓΚΜΠΑ ΜΕΣΩ... ΡΑΪΟΛΑ

Το ρεπορτάζ της καταλανικής εφημερίδας αναφέρει πως το προηγούμενο διάστημα ο ατζέντης του Πογκμπά, Μίνο Ραϊόλα βρέθηκε στα γραφεία του συλλόγου και πρότεινε τον Γάλλο μέσο στους ιθύνοντες της "Μπάρτσα", αφού γνωρίζει πως το μέλλον του στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ δεν είναι βέβαιο λόγω των διαφωνιών με τον Ζοζέ Μουρίνιο.

Βέβαια, για να προχωρήσει η μεταγραφή θα πρέπει να ικανοποιηθούν οικονομικά κι οι "Κόκκινοι Διάβολοι", οι οποίοι δεν δείχνουν πρόθυμοι να τον παραχωρήσουν με ένα ποσό κάτω από110.00.000 ευρώ, δηλαδή το ποσό που πλήρωσαν πριν από τρία χρόνια στη Γιουβέντους για την απόκτησή του.

Η ΒΑΤΗ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΤΟΥ ΡΑΜΠΙΟ

Από εκεί και πέρα, η περίπτωση του Ραμπιό φαίνεται πως είναι πιο βατή, καθώς το συμβόλαιο του μέσου της Παρί Σεν Ζερμέν ολοκληρώνεται το καλοκαίρι του 2019, επομένως με ένα ποσό κοντά στα 50.000.000 ευρώ είναι εφικτή η μετακίνησή του στην Μπαρτσελόνα.

ΤΟ ΕΡΩΤΗΜΑΤΙΚΟ ΕΝΖΟΝΖΙ

Τέλος, όσον αφορά στον Στεβέν Ενζονζί, είναι ξεκάθαρα στο χέρι της Μπαρτσελόνα να προχωρήσει τη μεταγραφή, αφού στο συμβόλαιο του Γάλλου μέσου με τη Σεβίλλη υπάρχει ρήτρα αποδέσμευσης ύψους 40.000.000 ευρώ. Ωστόσο, οι διοικούντες την "Μπάρτσα" δεν είναι βέβαιοι πως ο 29χρονος διεθνής χαφ καλύπτει πλήρως τα "θέλω" της ομάδας. Ειδικά από την στιγμή που δεν έχει δοκιμαστεί -ουσιαστικά- σε top σύλλογο.

Δείτε το πρωτοσέλιδο:

Οι τρεις υποψήφιοι για τη μεσαία γραμμή της Μπαρτσελόνα

Photo Credits: AP Photo

TAGS ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ