ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ

Οι πανηγυρισμοί των οπαδών της Μαρσέιγ στο έκτο γκολ της Μπαρτσελόνα

Barcelona's Neymar, Luis Suarez and Sergi Roberto celebrate with team mates at the end of the Champions League round of 16, second leg soccer match between FC Barcelona and Paris Saint Germain at the Camp Nou stadium in Barcelona, Spain, Wednesday March 8, 2017. Barcelona won the match 6-1 (6-5 on aggregate). (AP Photo/Manu Fernandez)
Barcelona's Neymar, Luis Suarez and Sergi Roberto celebrate with team mates at the end of the Champions League round of 16, second leg soccer match between FC Barcelona and Paris Saint Germain at the Camp Nou stadium in Barcelona, Spain, Wednesday March 8, 2017. Barcelona won the match 6-1 (6-5 on aggregate). (AP Photo/Manu Fernandez) AP

Οι οπαδοί της Μαρσέιγ πανηγύρισαν έξαλλα τον αποκλεισμό της Παρί Σεν Ζερμέν, ενώ η πρόκριση της Μπαρτσελόνα έκανε τους Παπέ Ντιούφ και ο Ζοάν Γκασπάρ να χάσουν τα στοιχήματα τους. (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ + ΒΙΝΤΕΟ)

Πριν από 21 χρόνια ήταν ο Χουάν Ραμόν Ρότσα ο οποίος είχε υποσχεθεί ότι εάν ο Παναθηναϊκός νικήσει την Πόρτο θα γυρίσει από την Πορτογαλία με τα πόδια. Τώρα ο πρώην πρόεδρος της Μαρσέιγ, Παπέ Ντιούφ, έβαλε ένα παρόμοιο στοίχημα.

Η αντιπαλότητα ανάμεσα στην Παρί Σεν Ζερμέν και την Μαρσέιγ είναι γνωστή και έτσι ο πρώην πρόεδρος των Μασσαλών υποσχέθηκε ότι θα πάει με τα πόδια από τη Μασσαλία μέχρι το Παρίσι εάν η Μπαρτσελόνα απέκλειε την μισητή αντίπαλο.

Πόση είναι η απόσταση ανάμεσα στις δύο πόλεις; Μόλις 750 χιλιόμετρα με τον Ντιούφ να υπόσχεται ότι θα διανύσει όλη την απόσταση περπατώντας και το πιθανότερο μοιάζει ότι τελικά ο πρώην πρόεδρος της Μαρσέιγ δεν θα τηρήσει το λόγο του.

Πάντως, ο αποκλεισμός της Παρί Σεν Ζερμέν γιορτάστηκε δεόντως στη Μασσαλία δείχνοντας ότι αυτά δεν συμβαίνουν μόνο στην Ελλάδα. Χαρακτηριστικό είναι το βίντεο που κυκλοφορεί το οποίο δείχνει οπαδούς της Μαρσέιγ να πανηγυρίζουν έξαλλα το γκολ του Σέρτζι Ρομπέρτο.

Εκείνος πάντως που τήρησε τον λόγο του ήταν ο πρώην πρόεδρος της Μπαρτσελόνα, Ζοάν Γκασπάρ. Για εκείνον, βέβαια, ήταν πιο εύκολο να κάνει πράξη το στοίχημα που έβαλε. Τι στοιχημάτισε; Ότι εάν οι Καταλανοί πάρουν την πρόκριση τότε θα βουτήξει στη θάλασσα.

Έτσι, ο Γκασπάρ έβαλε ένα κασκόλ της Μπαρτσελόνα στο λαιμό του και έκανε τη βουτιά του... Μάλιστα, ο γιος του ανέλαβε να βγάλει τη σχετική φωτογραφία για να έχει ο πατέρας του το αποδεικτικό στοιχείο ότι κράτησε το λόγο του.

Οι πανηγυρισμοί των οπαδών της Μαρσέιγ στο έκτο γκολ της Μπαρτσελόνα

Photo credits: AP Photo/Manu Fernandez

TAGS ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ