ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ

Οι λόγοι που η Μπαρτσελόνα λέει "ναι" στην απόκτηση του Γκριεζμάν

Atletico's Antoine Griezmann celebrates scoring the opening goal during a Champions League group C soccer match between Atletico Madrid and Roma at the Wanda Metropolitano stadium in Madrid, Wednesday, Nov. 22, 2017. (AP Photo/Francisco Seco)
Atletico's Antoine Griezmann celebrates scoring the opening goal during a Champions League group C soccer match between Atletico Madrid and Roma at the Wanda Metropolitano stadium in Madrid, Wednesday, Nov. 22, 2017. (AP Photo/Francisco Seco) AP PHOTO/FRANCISCO SECO

Η "Mundo Deportivo" παρουσιάζει τους λόγους που οι διοικούντες την Μπαρτσελόνα είναι έτοιμοι να καλύψουν τη ρήτρα που υπάρχει στο συμβόλαιο του Αντουάν Γκριεζμάν με την Ατλέτικο και να τον φέρουν στο "Καμπ Νόου".

Το περασμένο καλοκαίρι ο οργανισμός της Μπαρτσελόνα υπέστη ένα ισχυρό σοκ απ' την αποχώρηση του Νεϊμάρ για χάρη της Παρί Σεν Ζερμέν, με αποτέλεσμα να μην προχωρήσει στην ουσιαστική αντικατάσταση του Βραζιλιάνου σούπερ σταρ, αφού ο Ουσμάν Ντεμπελέ δεν έχει δικαιώσει, προς το παρόν, τις προσδοκίες.

Ο τρόπος που χάθηκε ο Νεϊμάρ προκάλεσε εκνευρισμό στις τάξεις των οπαδών της "Μπάρτσα", με την κατάσταση να ομαλοποιείται μετά την απόκτηση του Φιλίπε Κοουτίνιο απ' τη Λίβερπουλ κατά τη χειμερινή μεταγραφική περίοδο. Όμως, οι διοικούντες την "Μπάρτσα", όπως όλα δείχνουν, δεν θα μείνουν εκεί, αφού κινούνται δυναμικά για την απόκτηση και του Αντουάν Γκριεζμάν απ' την Ατλέτικο.

Ο Γάλλος επιθετικός αισθάνεται έτοιμος, ύστερα από τέσσερα χρόνια στη Μαδρίτη, να κάνει το μεγάλο βήμα στην καριέρα του, με την Μπαρτσελόνα του προσφέρει όλα όσα χρειάζεται για να γίνει ο απόλυτος σταρ σε μία ομάδα που παλεύει κάθε χρόνο για τίτλους.

Μάλιστα, σημερινό (26/03) δημοσίευμα της " Mundo Deportivo" παρουσιάζει τους λόγους που οι Καταλανοί είναι διατεθειμένοι να καλύψουν τη ρήτρα ύψους 100.000.000 ευρώ που υπάρχει στο συμβόλαιο του 27χρονου φορ με τους "ροχιμπλάνκος" και να τον κάνουν "δικό" τους.

Καταρχάς, τα 100.000.000 ευρώ θεωρούνται μία λογική τιμή απ' τους ανθρώπους της Μπαρτσελόνα, απ' την στιγμή που πρόκειται για έναν top παίκτη με σπουδαίες παραστάσεις απ' το υψηλότερο επίπεδο και ηγετικά χαρακτηριστικά. Βρίσκεται σε καλή ηλικία, έχει μάθει να κάνει πρωταθλητισμό, ενώ είναι γνώστης και του ισπανικού ποδοσφαίρου.

Παράλληλα, έχει εξαιρετική σχέση με τα αντίπαλα δίχτυα, αφού τις τελευταίες πέντε σεζόν μετράει κατά μέσο όρο 18.6 γκολ στη La Liga, ενώ συνολικά στην καριέρα του έχει 117 τέρματα και 41 ασίστ σε 278 συμμετοχές στο ισπανικό πρωτάθλημα.

Επιπλέον, ο Ερνέστο Βαλβέρδε έχει ανάψει το "πράσινο φως", καθώς εκτιμά τις δυνατότητές του, ενώ θεωρείται κι ιδανικός απ' τους ιθύνοντες της "Μπάρτσα" για να αποτελέσει τον... μπροστάρη στην "μετά Λιονέλ Μέσι" εποχή. Ουσιαστικά, ο Γκριεζμάν έχει όλο το "πακέτο" για να γίνει το επόμενο μεγάλο Νο.7 της Μπαρτσελόνα...

Photo Credits: AP Photo/Francisco Seco

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Στον "αέρα" το μέλλον του Ουμτιτί στην Μπαρτσελόνα

TAGS ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ