ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Οι κάμερες "έπιασαν" τα... γαλλικά του Σουάρες στους διαιτητές

Barcelona forward Luis Suarez, center, reacts during the group B Champions League soccer match between FC Barcelona and PSV Eindhoven at the Camp Nou stadium in Barcelona, Spain, Tuesday, Sept. 18, 2018. (AP Photo/Manu Fernandez)
Barcelona forward Luis Suarez, center, reacts during the group B Champions League soccer match between FC Barcelona and PSV Eindhoven at the Camp Nou stadium in Barcelona, Spain, Tuesday, Sept. 18, 2018. (AP Photo/Manu Fernandez) AP

Οι Ισπανοί διάβασαν τα χείλη του Λουίς Σουάρες και ο Ουρουγουανός φάνηκε να "στολίζει" τον διαιτητή και τον βοηθό του με χαρακτηρισμούς στην αναμέτρηση της Μπαρτσελόνα με την Μπιλμπάο.

Παρασύρθηκε για μία ακόμη φορά ο Λουίς Σουάρες, δεν δάγκωσε κανέναν βέβαια, αλλά πιάστηκε από τις κάμερες να βρίζει μία τον διαιτητή και την άλλη τον βοηθό του.

Όλα συνέβησαν στο τρίτο σερί ματς πρωταθλήματος που η Μπαρτσελόνα δεν κατάφερε να κερδίσει. Ήταν απέναντι στην Μπιλμπάο στο "Καμπ Νου".

Ο Σουάρες, λοιπόν, φαίνεται να χαρακτηρίζει τον διαιτητή " σκ@@@" και έπειτα τον βοηθό του " κλόουν" που δεν βλέπει τίποτα!

Στην Ισπανία υποστηρίζουν ότι ο έμπειρος επιθετικός και τις δύο φορές που προέβη σε χαρακτηρισμούς κατά των δύο διαιτητών ακούστηκε, αλλά δεν τιμωρήθηκε.

Οι κάμερες "έπιασαν" τα... γαλλικά του Σουάρες στους διαιτητές
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ