ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ

Οι 23 "κανονιές" του Μέσι απέναντι στη Ρεάλ Μαδρίτης

Barcelona's Lionel Messi celebrates after Ivan Rakitic scored during a Spanish La Liga soccer match between Real Madrid and Barcelona, dubbed 'el clasico', at the Santiago Bernabeu stadium in Madrid, Spain, Sunday, April 23, 2017. (AP Photo/Daniel Ochoa de Olza)
Barcelona's Lionel Messi celebrates after Ivan Rakitic scored during a Spanish La Liga soccer match between Real Madrid and Barcelona, dubbed 'el clasico', at the Santiago Bernabeu stadium in Madrid, Spain, Sunday, April 23, 2017. (AP Photo/Daniel Ochoa de Olza) AP

Ο Λιονέλ Μέσι ήταν ο απόλυτος πρωταγωνιστής στον θρίαμβο της Μπαρτσελόνα στη Μαδρίτη και έφτασε τα 23 (!) γκολ σε Clasicos, έχοντας φυσικά και την πρωτοκαθεδρία στη La Liga. Απολαύστε τα όλα! (VIDEO).

Πρώτα ισοφάρισε σε 1-1 και έγινε ο Νο1 σκόρερ σε Clasicos στην ιστορία της La Liga, ξεπερνώντας τον θρύλο της Ρεάλ Μαδρίτης και του ισπανικού ποδοσφαίρου, Αλφρέντο Ντι Στέφανο. Στην συνέχεια, με δικό του... buzzer beater στο φινάλε των καθυστερήσεων χάρισε μια τεράστια νίκη στην Μπαρτσελόνα με 3-2 και έβαλε φαρδιά πλατιά την υπογραφή του σε ένα ακόμη ντέρμπι ανάμεσα στις δυο ομάδες.

Τα λόγια έχουν στερέψει πλέον για τον Λιονέλ Μέσι, ο οποίος σπάει το ένα ρεκόρ μετά το άλλο (μετράει 500 τέρματα στην καριέρα του), συνεχίζει να κάνει μαγικά πράγματα στο χορτάρι και αποδεικνύει ότι παραμένει ο κορυφαίος ποδοσφαιριστής στον πλανήτη, ακόμα και αν από πολλούς αμφισβητείται.

Αισίως, έφτασε τα 23 γκολ απέναντι στη Ρεάλ Μαδρίτης, ένα ομολογουμένως μυθικό νούμερο, το οποίο θα μεγαλώσει σίγουρα τα επόμενα χρόνια. Ο 30χρονος επιθετικός, αρκεί να είναι υγιής, έχει μπροστά του αρκετά παραγωγικά χρόνια και δεν έχει σκοπό να φύγει από τους "μπλαουγκράνα".

Ο Αργεντινός στην καλή του βραδιά είναι ασταμάτητος και χθες βράδυ (23/4) στο χορτάρι του "Σαντιάγο Μπερναμπέου" ήταν απολαυστικός. Δεν ήθελε με τίποτα να φύγει χωρίς τη νίκη από τον αγωνιστικό χώρο και θα έκανε τα πάντα για να την κατακτήσει. Όπερ και εγένετο με δυο πολύ όμορφα τέρματα, ενώ και στο υπόλοιπο ματς είχε εξαιρετική απόδοση.

AP Photo/Daniel Ochoa de Olza

Απολαύστε όλα τα γκολ του απέναντι στους Μαδριλένους...

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Το "εγκληματικό" τάκλιν του Σέρχιο Ράμος στον Μέσι
Αιμόφυρτος ο Μέσι ύστερα από αγκωνιά του Μαρσέλο
Ο έξαλλος πανηγυρισμός του Μέσι για το 500ό γκολ του
TAGS ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ