ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ

Ο υποψήφιος πρόεδρος της Μπαρτσελόνα, Βίκτορ Φοντ, θεωρεί πως ο Μέσι θα φύγει

Barcelona's Lionel Messi during the Champions League quarterfinal match between FC Barcelona and Bayern Munich at the Luz stadium in Lisbon, Portugal, Friday, Aug. 14, 2020. (AP Photo/Manu Fernandez/Pool)
Barcelona's Lionel Messi during the Champions League quarterfinal match between FC Barcelona and Bayern Munich at the Luz stadium in Lisbon, Portugal, Friday, Aug. 14, 2020. (AP Photo/Manu Fernandez/Pool) AP PHOTO/MANU FERNANDEZ/POOL

Την άποψη πως είναι μάλλον απίθανο να αλλάξει γνώμη ο Λιονέλ Μέσι και να παραμείνει στην Μπαρτσελόνα, εξέφρασε με συνέντευξή του στο Sky Sports ο υποψήφιος για την προεδρία των μπλαουγκράνα, Βίκτορ Φοντ.

Μπορεί η Μπαρτσελόνα να επιμένει πως ο Λιονέλ Μέσι δεσμεύεται με συμβόλαιο μαζί της μέχρι τον Ιούνιο του 2021 και όποια ομάδα επιθυμεί να τον πάρει θα χρειαστεί να καλύψει τη ρήτρα 700.000.000 ευρώ, ωστόσο ο Λιονέλ Μέσι δε φαίνεται να συμμερίζεται σε καμία περίτπωση την παραπάνω τοποθέτηση.

Για αυτό άλλωστε ο Αργεντινός σούπερ σταρ απουσίασε τόσο από την πρώτη συγκέντρωση των μπλαουγκράνα την Κυριακή (έκαναν τεστ για κορονοϊό) όσο και από τις δύο πρώτες προπονήσεις ενόψει της σεζόν (Δευτέρα και Τρίτη), με τον Pulga να στέλνει με αυτό τον τρόπο ξεκάθαρο μήνυμα: πως έχει πάρει τις αποφάσεις του και δεν κάνει πίσω.

Με την ιδέα της απώλειας του ηγέτη της Μπαρτσελόνα φαίνεται μάλιστα να έχει συμφιλιωθεί και ο Βίκτορ Φοντ, με τον εκ τω υποψηφίων για τη θέση του προέδρου των Καταλανών να παραχωρεί αποκλειστική συνέντευξη στο Sky Sports και να παραδέχεται πως δύσκολο θα μείνει στο Καμπ Νόου ο Μέσι.

Την ίδια ώρα όμως, ξεκαθαρίζει πως δεν έχει χάσει όλες τις ελπίδες του και πως ακόμα και αν υπάρξει διαζύγιο, αυτό θα πρέπει να είναι βελούδινο, ώστε οι δύο πλευρές να κρατήσουν ανοιχτούς τους δίαυλους επικοινωνίας για μελλοντικής συνεργασίας υπό άλλες συνθήκες.

"Ελπίζουμε πως θα μείνει, μέχρι να τελειώσουν όλα θα υπάρχει πάντα ελπίδα. Μακάρι να αλλάξει γνώμη. Δεν φαίνεται πάντως πιθανό κάτι τέτοιο και αν μείνουν τα πράγματα όπως έχουν, θα πρέπει να κοιτάξουμε ώστε να γίνει ο χωρισμός με ομαλό τρόπο.

Οι δεσμοί μεταξύ του Μέσι και της Μπαρτσελόνα είναι πολύ ισχυροί και θα πρέπει να διασφαλίσουμε πως αυτή η σχέση θα συνεχίσει να υπάρχει και στο μέλλον", δήλωσε μεταξύ άλλων ο υποψήφιος πρόεδρος της Μπαρτσελόνα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

TAGS ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ