ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ο Βιδάλ θα πληρώσει πρόστιμο 800.000 ευρώ για ξυλοδαρμό κι επίθεση με μπουκάλι βότκα στο Μόναχο

Barcelona's Arturo Vidal gestures during the Spanish Super Cup soccer match between Sevilla and Barcelona in Tangier, Morocco, Sunday, Aug. 12, 2018. (AP Photo/Mosa'ab Elshamy)
Barcelona's Arturo Vidal gestures during the Spanish Super Cup soccer match between Sevilla and Barcelona in Tangier, Morocco, Sunday, Aug. 12, 2018. (AP Photo/Mosa'ab Elshamy) AP

O Αρτούρο Βιδάλ θα κληθεί να πληρώσει πρόστιμο 800.000 ευρώ - τουτέστιν το 9% των ετήσιων απολαβών του - επειδή την περυσινή σεζόν ξυλοκόπησε κι έσπασε με μπουκάλι βότκα το κεφάλι Γερμανού σε κλαμπ στο Μόναχο.

Μπορεί ο Αρτούρο Βιδάλ να βρίσκεται στη Βαρκελώνη και να προσπαθεί να βρει τη θέση του στην Μπαρτσελόνα, αλλά οι περυσινοί μπελάδες στο Μόναχο τον κυνηγούν ακόμη.

Ο 31χρονος Χιλιανός μέσος είχε ξυλοκοπήσει την παρελθούσα σεζόν, ως παίκτης της Μπάγερν Μονάχου, μαζί με τον πατέρα και τον αδελφό του έναν Γερμανό ύστερα από καυγά στο κλαμπ "Crowns" της βαυαρικής πόλης.

Μάλιστα, ο Νοτιοαμερικανός είχε σπάσει το κεφάλι του Γερμανού με μπουκάλι βότκα! Το γερμανικό δικαστήριο επέβαλε πρόστιμο 800.000 ευρώ στον Αρτούρο Βιδάλ για τις σωματικές ζημιές που προκάλεσε στο θύμα, 16.000 ευρώ στον αδελφό του και 32.000 ευρώ στον πατέρα του.

Οι ετήσιες καθαρές απολαβές του Χιλιανού στην ομάδα της Βαρκελώνης εκτιμώνται στις 9.000.000 ευρώ. Έτσι θα χρειαστεί να δώσει κάτι λιγότερο από το 9% του ετήσιου μισθού του στο Γερμανό που ξυλοκόπησε ως αποζημίωση.

Photo credits: AP Photo/Mosa'ab Elshamy

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ