ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ

Ο Βαλβέρδε αποθέωσε τον Μέσι

FC Barcelona's Lionel Messi, right, and his coach Ernesto Valverde ahead of the Joan Gamper trophy friendly soccer match between FC Barcelona and Boca Juniors at the Camp Nou stadium in Barcelona, Spain, Wednesday, Aug. 15, 2018. (AP Photo/Manu Fernandez)
FC Barcelona's Lionel Messi, right, and his coach Ernesto Valverde ahead of the Joan Gamper trophy friendly soccer match between FC Barcelona and Boca Juniors at the Camp Nou stadium in Barcelona, Spain, Wednesday, Aug. 15, 2018. (AP Photo/Manu Fernandez) AP PHOTO/MANU FERNANDEZ

Ο Ερνέστο Βαλβέρδε, μετά τη νίκη της Μπαρτσελόνα επί της Αλαβές (3-0), αποθέωσε τον Λιονέλ Μέσι, χαρακτηρίζοντας τυχερούς όσους ζουν στην εποχή του. (VIDEO)

H Μπαρτσελόνα, αν και δυσκολεύτηκε για περίπου 65 λεπτά, κατάφερε να κάμψει την αντίσταση της Αλαβές, επικρατώντας 3-0 στο "Καμπ Νόου" για την 1η αγωνιστική της La Liga.

Μεγάλος πρωταγωνιστής των "μπλαουγκράνα", ο Λιονέλ Μέσι, ο οποίος άνοιξε το δρόμο προς τη νίκη με μία εξαιρετική εκτέλεση φάουλ, περνώντας την μπάλα κάτω από το τείχος. Παράλληλα, ήταν αυτός που "'έκλεισε" το σκορ με γκολ στις καθυστερήσεις.

Κατά τη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου με τον αγώνα, ο Ερνέστο Βαλβέρδε υποκλίθηκε στα κατορθώματα του 31χρονου επιθετικού, τονίζοντας πως ο κόσμος θα πρέπει να αισθάνεται τυχερός που ζει στην εποχή του.

"Είμαι τυχεροί που τον παρακολουθούμε. Αν σ' αρέσει να τον παρακολουθείς, φαντάσου να τον έχει και στην ομάδα σου. Είναι ωραίο να βλέπεις ποδόσφαιρο στην εποχή του Μέσι", δήλωσε αρχικά, ενώ στη συνέχεια ερωτήθηκε για το γεγονός πως ο Αργεντινός σούπερ σταρ έχει σημειώσει το 5000ό όσο και το 6000ό γκολ της Μπαρτσελόνα στη La Liga:

"Είτε είναι πολύ τυχερός, είτε πολύ καλός. Στοιχηματίζω στο δεύτερο".

Για τον τρόπο που σκόραρε, περνώντας την μπάλα κάτω από το τείχος, το πρώτο γκολ, σημείωσε: "Περιμένεις την έκπληξη. Βλέπει αυτό που δεν μπορεί να δει κανείς άλλος".

Photo Credits: AP Photo/Manu Fernandez

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Νίκη η Μπαρτσελόνα, τρομερό φάουλ ο Μέσι
TAGS ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ