ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ

Ο Τσάβι "ψήνει" τον Ινιέστα για Κατάρ

Barcelona's Andres Iniesta, right, gives the captain's armband to his teammate Xavi Hernandez as he is substituted by him during the Champions League final soccer match between Juventus Turin and FC Barcelona at the Olympic stadium in Berlin Saturday, June 6, 2015. (AP Photo/Martin Meissner)
Barcelona's Andres Iniesta, right, gives the captain's armband to his teammate Xavi Hernandez as he is substituted by him during the Champions League final soccer match between Juventus Turin and FC Barcelona at the Olympic stadium in Berlin Saturday, June 6, 2015. (AP Photo/Martin Meissner) AP

Ο Τσάβι Ερνάντεθ μετά την Μπαρτσελόνα πήγε στο Κατάρ και την Αλ Σαντ και τώρα "ψήνει" τον Αντρές Ινιέστα να ακολουθήσει τον ίδιο δρόμο μετά το Παγκόσμιο Κύπελλο της Ρωσίας.

Το συμβόλαιο του Αντρές Ινιέστα με την Μπαρτσελόνα εκπνέει το καλοκαίρι του 2018 και η παραμονή του 33χρονου Ισπανού μέσου στους "μπλαουγκράνα" μετά το Μουντιάλ της Ρωσίας είναι αμφίβολη.

Το Κατάρ είναι ένας πιθανός προορισμός για τον Ινιέστα και ο Τσάβι Ερνάντεθ "παίζει" το ρόλο του. Άλλωστε, αφού άφησε την Μπαρτσελόνα, το 2015 μετά από 764 ματς και 23 τίτλους σε 17 σεζόν, πήγε στην Αλ Σαντ.

Σύμφωνα με τη "Mundo Deportivo", o Τσάβι προσκάλεσε στην Ντόχα τον φίλο και πρώην συμπαίκτη του στους "μπλαουγκράνα" και ξεκίνησε να τον "ψήνει" στην ιδέα της αραβικής μετανάστευσης. Ένα από τα επιχειρήματά του ήταν οι υψηλές απολαβές σε συνδυασμό με τις ελάχιστες (σε σχέση με την Μπαρτσελόνα) απαιτήσεις του πρωταθλήματος.

Από τη στιγμή που ο πρώτος (πιθανότατα) θα αποσυρθεί από τη δράση το καλοκαίρι του 2018, οι Άραβες βλέπουν στο πρόσωπο του δεύτερου τον "κράχτη" του πρωταθλήματος ενόψει και του Παγκοσμίου Κυπέλλου που θα διοργανώσει η χώρα το 2022.

Photo credits: ΑP Photo/Martin Meissner

TAGS ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ