ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ

O τραυματισμός του Ουμτιτί φέρνει Γέρι Μίνα στην Μπαρτσελόνα

Yerry Mina of Brazil's Palmeiras celebrates after scoring against Argentina's Atletico Tucuman during a Copa Libertadores soccer match in Sao Paulo, Brazil, Wednesday, May 24, 2017. (AP Photo/Andre Penner)
Yerry Mina of Brazil's Palmeiras celebrates after scoring against Argentina's Atletico Tucuman during a Copa Libertadores soccer match in Sao Paulo, Brazil, Wednesday, May 24, 2017. (AP Photo/Andre Penner) AP

O τραυματισμός του Σαμουέλ Ουμτιτί σε συνδυασμό με τις τάσεις φυγής του Χαβιέρ Μαστσεράνο είναι πιθανό να επισπεύσουν τις διαδικασίες απόκτησης του αμυντικού της Παλμέιρας, Γέρι Μίνα απ' την Μπαρτσελόνα.

H Μπαρτσελόνα "κόλλησε" στο 2-2 με τη Θέλτα στο "Καμπ Νόου" για τη 14η αγωνιστική της La Liga, όμως, η "λευκή" ισοπαλία της Ρεάλ Μαδρίτης στο "Σαν Μαμές" λίγες ώρες αργότερα, διατήρησε στο +9 τους "μπλαουγκράνα" απ' τη βασική συνδιεκδικήτρια του τίτλου.

Ωστόσο, πέρα απ' το ανεπιτυχές αποτέλεσμα, ο Ερνέστο Βαλβέρδε είδε και τον Σαμουέλ Ουμτιτί να τραυματίζεται στη φάση του δεύτερου γκολ της Θέλτα και να γίνεται αναγκαστική αλλαγή. Σύμφωνα με την επίσημη ενημέρωση του ιατρικού επιτελείου των Καταλανών, ο Γάλλος στόπερ θα μείνει εκτός δράσης για δύο μήνες.

Η συγκεκριμένη εξέλιξη αναγκάζει τους ανθρώπους της "Μπάρτσα", σύμφωνα με τη " Mundo Deportivo" να κινηθούν κατά τη χειμερινή μεταγραφική περίοδο για την απόκτηση ενός κεντρικού αμυντικού, αφού κι ο Χαβιέρ Μαστσεράνο είναι πιθανό να αποτελέσει παρελθόν τον Ιανουάριο εξαιτίας του ενδιαφέροντος κινεζικών συλλόγων.

Το ρεπορτάζ της καταλανικής εφημερίδας αναφέρει πως υπάρχουν σκέψεις απ' τους ανθρώπους της ομάδας να επισπευσθούν οι διαδικασίες απόκτησης του Γέρι Μίνα απ' την Παλμέιρας. Η Μπαρτσελόνα έχει έρθει σε συμφωνία με τον βραζιλιάνικο σύλλογο για τον Κολομβιανό αμυντικό έναντι συνολικά 19.000.000 ευρώ. Ωστόσο, παρότι αρχικά οι "μπλαουγκράνα" ήθελαν να τον ενσωματώσουν στο ρόστερ τους το προσεχές καλοκαίρι, ο τραυματισμός του Ουμτιτί είναι πιθανό να φέρει τον Μίνα απ' τον Ιανουάριο στο "Καμπ Νόου".

Ο 23χρονος αμυντικός πραγματοποίησε τη φετινή σεζόν 21 συμμετοχές με πέντε γκολ και μία ασίστ σε όλες τις διοργανώσεις με την Παλμέιρας, βοηθώντας τα μέγιστα προκειμένου η ομάδα να κατακτήσει τη δεύτερη θέση, πίσω απ' την Κορίνθιανς.

Photo Credits: AP Photo/Andre Penner

TAGS ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ