ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ

Ο Σουάρες αποθέωσε τον Βαλβέρδε

Ο Σουάρες αποθέωσε τον Βαλβέρδε

Ο Λουίς Σουάρες παραχώρησε συνέντευξη στην "Sport" και μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον Ερνέστο Βαλβέρδε, τονίζοντας πως τον έχει εκπλήξει ευχάριστα ο τρόπος σκέψης, αλλά κι η συμπεριφορά του Ισπανού τεχνικού.

Μία πολύ ενδιαφέρουσα συνέντευξη στην καταλανική εφημερίδα " Sport" παραχώρησε ο Λουίς Σουάρες. Ο Ουρουγουανός σούπερ σταρ, που έχει βρεθεί στο στόχαστρο των Ισπανών δημοσιογράφων εξαιτίας της... αφλογιστίας του, αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων και στον Ερνέστο Βαλβέρδε, υποστηρίζοντας πως ο πρώην τεχνικός του Ολυμπιακού τον έχει εκπλήξει ευχάριστα.

Συγκεκριμένα, ο 30χρονος επιθετικός στάθηκε στις διαφορές που έχει το "Txingurri" με τον προκάτοχό του, Λουίς Ενρίκε, τονίζοντας χαρακτηριστικά πως ο καθένας έχει τον τρόπο του, αλλά κι οι δύο τον έχουν βοηθήσει σημαντικά.

"Οι προπονήσεις είναι διαφορετικές, αφού κάθε προπονητής έχει διαφορετικό τρόπο σκέψης και δουλειάς. Πάντα προσαρμόζομαι στις απαιτήσεις, επειδή οι προπονητές θέλουν το καλύτερο για τους παίκτες τους. Είναι εμφανές πώς τόσο ο ίδιος όσο κι ο βοηθός του (σ.σ. Χοσέ Αντόνιο Ποθάνκο) έχουν παίξει ποδόσφαιρο στο παρελθόν και γνωρίζουν πώς να συμπεριφέρονται στους παίκτες. Ο προπονητής με έχει εκπλήξει ευχάριστα. Έχει δημιουργήσει μία πολύ καλή σχέση με τους παίκτες. Μου αρέσει το πώς μιλάει και το πώς ζει", υποστήριξε ο Ουρουγουανός επιθετικός, ενώ για την ατάκα του Σαμουέλ Ουμτιτί πως ο Βαλβέρδε είναι πιο ήρεμος απ' τον Λουίς Ενρίκε, απάντησε:

"Ο Λουίς Ενρίκε είχε παρόμοιο στυλ παιχνιδιού. Όταν θα γίνω προπονητής, αν γίνω ποτέ, μην μου ζητήσετε να είμαι ήρεμος επειδή δεν θα βρίσκονται πλέον στον αγωνιστικό χώρο. Όλοι έχουν τον τρόπο τους και είναι διαφορετικές προσωπικότητες. Ωστόσο, σε προσωπικό επίπεδο με έχουν βοηθήσει και οι δύο. Ο Βαλβέρδε σου μιλάει πιο ήρεμα επειδή είναι πιο έμπειρος προπονητής και ξέρει πως να συμπεριφέρεται στους παίκτες του".

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ