ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ

Ο Σεγούρα προωθεί Βαλβέρδε στην Μπαρτσελόνα

Ο Σεγούρα προωθεί Βαλβέρδε στην Μπαρτσελόνα
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο πρώην τεχνικός του Ολυμπιακού και νυν στέλεχος της Μπαρτσελόνα , Πεπ Σεγούρα, προωθεί την υποψηφιότητα του Ερνέστο Βαλβέρδε για τον πάγκο των "μπλαουγκράνα".

Μπορεί να μην έχει ακόμη ανακοινώσει εάν θα αποχωρήσει από την τεχνική ηγεσία της Μπιλμπάο, αλλά τα καταλανικά ΜΜΕ τον φέρνουν προ των πυλών της Μπαρτσελόνα.

Ο Ερνέστο Βαλβέρδε θα ανακοινώσει στο τέλος της τρέχουσας σεζόν την απόφαση που έχει λάβει, ωστόσο οι περισσότεροι στην Ισπανία θεωρούν ότι θα αποχωρήσει από τους "λεόνες".

Παράλληλα, το όνομά του κατέχει περίοπτη θέση στη λίστα με τους υποψήφιους αντικαταστάτες του Λουίς Ενρίκε στην τεχνική ηγεσία της Μπαρτσελόνα.

ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΤΟΥ ΟΣΦΠ ΣΤΟ ΖΕΕΦΕΛΝΤ ΤΗΣ ΑΥΣΤΡΙΑΣ
ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΤΟΥ ΟΣΦΠ ΣΤΟ ΖΕΕΦΕΛΝΤ ΤΗΣ ΑΥΣΤΡΙΑΣ ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο τεχνικός γραμματέας των "μπλαουγκράνα", Ρόμπερτ Φερνάντεθ τον γνωρίζει καλά από την κοινή τους θητεία ως ποδοσφαιριστές της ομάδας της Βαρκελώνης (1988-90).

Ωστόσο, αυτός που προωθεί με μεγαλύτερη θέρμη την υποψηφιότητα του Ερνέστο Βαλβέρδε είναι ο τεχνικός γραμματέας του Τομέα ανάπτυξης επαγγελματικού ποδοσφαίρου της Μπαρτσελόνα, Πεπ Σεγούρα. Άλλωστε, αμφότεροι διετέλεσαν τεχνικοί του Ολυμπιακού με τον δεύτερο να μιλά με τα καλύτερα λόγια για τον πρώτο - σύμφωνα με τη "Mundo Deportivo - στη διοίκηση της ομάδας.

Σε δύο εβδομάδες η Μπαρτσελόνα θα ανακοινώσει τον "εκλεκτό" της για τον πάγκο και μένει να φανεί εάν ο Ερνέστο Βαλβέρδε θα είναι ο αντικαταστάτης του Λουίς Ενρίκε.

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ