ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ

Ο Σεγούρα νέος Γενικός Διευθυντής της Μπαρτσελόνα

Ο Σεγούρα νέος Γενικός Διευθυντής της Μπαρτσελόνα

Η Μπάρτσελονα ανακοίνωσε πως ο πρώην τεχνικός του Ολυμπιακού, Πεπ Σεγούρα αναλαμβάνει τη θέση του Γενικού Διευθυντή, η οποία είχε μείνει ορφανή μετά την αποχώρηση του Άντονι Θουμπιθαρέτα το 2015.

Ύστερα από μία διετία στο ρόλο του Υπεύθυνου των ακαδημιών της Μπαρτσελόνα, ο Πεπ Σεγούρα αναβαθμίζεται, αφού όπως γνωστοποίησαν οι διοικούντες την ομάδα αναλαμβάνει τη θέση του Γενικού Διευθυντή. Μία θέση που είχε μείνει "ορφανή" μετά την αποχώρηση του Άντονι Θουμπιθαρέτα τον Ιανουάριο του 2015.

Ο 56χρονος πρώην τεχνικός του Ολυμπιακού θα είναι ουσιαστικά ο συνδετικός κρίκος μεταξύ της διοίκησης και του ποδοσφαιρικού τμήματος. Παράλληλα, κανονικά στη θέση του Αθλητικού Διευθυντή παραμένει ο Ρόμπερτ Φερνάντεθ, ο οποίος έχει πιο στενή σχέση με τον Ερνέστο Βαλβέρδε, φροντίζοντας από κοινού για τις μεταγραφικές υποθέσεις των "μπλαουγκράνα".

Ο Σεγούρα επέστρεψε στην "Μπάρτσα" το 2015, όταν επανεκλέχθηκε ο Τζουζέπ Μαρία Μπαρτομέου, ενώ κατά το παρελθόν έχει αποτελέσει βοηθός του Λορένθο Σέρα Φερέρ στην ΑΕΚ τη σεζόν 2006-07, προπονητήw του Ολυμπιακού τη σεζόν 2007-08, ύστερα απ' την απόλυση του Τάκη Λεμονή, αλλά και Τεχνικός Διευθυντής των ακαδημιών της Λίβερπουλ την τριετία 2009-12.

Η ανακοίνωση της Μπαρτσελόνα:

Photo Credits: Barcelona CF

TAGS ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ