ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ

"Ο Ρονάλντο προτάθηκε στην Μπαρτσελόνα"

Juventus' Cristiano Ronaldo holds the ball during the Champions League round of 16 second leg, soccer match between Juventus and Lyon at the Allianz stadium in Turin, Italy, Friday, Aug. 7, 2020. (Marco Alpozzi/LaPresse via AP)
Juventus' Cristiano Ronaldo holds the ball during the Champions League round of 16 second leg, soccer match between Juventus and Lyon at the Allianz stadium in Turin, Italy, Friday, Aug. 7, 2020. (Marco Alpozzi/LaPresse via AP) MARCO ALPOZZI/LAPRESSE VIA AP

Ο Ισπανός δημοσιογράφος, Γκιγιέμ Μπαλάγκ αποκάλυψε πως η Γιουβέντους θέλει να απαλλαγεί απ' το υψηλό συμβόλαιο του Κριστιάνο Ρονάλντο, με τον ατζέντη του Πορτογάλου σούπερ σταρ, Ζόρζε Μέντες να προτείνει τον πελάτη του μέχρι και στην Μπαρτσελόνα.

Η Γιουβέντους φαίνεται πως μπαίνει σε μία νέα εποχή μετά την πρόσληψη του Αντρέα Πίρλο στην τεχνική ηγεσία. Η αποτυχία των "μπιανκονέρι" να προκριθούν στο Final-8 του Champions League έχει επιπτώσεις στην ομάδα, με τον Αντρέα Ανιέλι να προχωρά σε σημαντικές αλλαγές.

Ουσιαστικά, οι διοικούντες την ιταλική ομάδα έχουν σκοπό να προχωρήσουν σε ανανέωση του υπάρχοντος ρόστερ, με τον Κριστιάνο Ρονάλντο να μην μένει εκτός συζήτησης. Μάλιστα, το όνομά του έχει ήδ συνδεθεί με πιθανή μετακίνηση στην Παρί Σεν Ζερμέν, ενώ σύμφωνα με τον Ισπανό δημοσιογράφο, Γκιγιέμ Μπαλάγκ ο μάνατζέρ του, Ζόρζε Μέντες τον πρότεινε μέχρι και στην Μπαρτσελόνα.

"Ο λόγος που ο Κριστιάνο Ρονάλντο συνδέθηκε με την Παρί Σεν Ζερμέν δεν είναι επειδή η Παρί θέλει να τον αποκτήσει, αλλά διότι ο Ζόρζε Μέντες έχει εντολή να βρει ομάδα στον πελάτη του. Το βλέπουμε αυτό τους τελευταίους έξι μήνες. Αρχικά, προτάθηκε στη Ρεάλ, η οποία είπε πως δεν υπάρχει πιθανότητα να επιστρέψει. Υπάρχει συζήτηση και για το MLS. Γενικά, η Γιουβέντους θέλει να απαλλαγεί από το συμβόλαιό του και πρέπει να γίνει κάτι άμεσα. Γι' αυτό το λόγο, προτάθηκε παντού, ακόμη και στην Μπαρτσελόνα", σχολίασε ο Μπαλάγκ στο BBC Radio, ενώ τόνισε πως είναι δύσκολο να βρεθεί ομάδα που θα καλύπτει το συμβόλαιό του, το οποίο κυμαίνεται στα 23.000.000 ευρώ ετησίως.

Photo Credits: Marco Alpozzi/LaPresse via AP

TAGS ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ