ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ο Ποτσετίνο αποκάλυψε πώς χάλασε η μεταγραφή του Μέσι στην Εσπανιόλ!

FC Barcelona's Lionel Messi reacts after missing an opportunity during the Spanish La Liga soccer match between FC Barcelona and Girona at the Camp Nou stadium in Barcelona, Spain, Sunday, Sept. 23, 2018. (AP Photo/Manu Fernandez)
FC Barcelona's Lionel Messi reacts after missing an opportunity during the Spanish La Liga soccer match between FC Barcelona and Girona at the Camp Nou stadium in Barcelona, Spain, Sunday, Sept. 23, 2018. (AP Photo/Manu Fernandez) AP

Ο Μαουρίτσιο Ποτσετίνο στο πλαίσιο των δηλώσεών του για το Τότεναμ - Μπαρτσελόνα αποκάλυψε ότι πριν από περίπου 13 χρόνια θα γινόταν συμπαίκτης με τον Λιονέλ Μέσι, αλλά όχι στην ομάδα του Ερνέστο Βαλβέρδε.

Ένας ακόμη ποδοσφαιρικός μύθος "γεννήθηκε" δια στόματος του Μαουρίτσιο Ποτσετίνο, μόλις μερικές ώρες πριν από την αναμέτρηση της Τότεναμ με την Μπαρτσελόνα.

Ο κόουτς των Λονδρέζων, λοιπόν, αποκάλυψε ότι έφτασε πολύ κοντά στο να γίνει συμπαίκτης του Λιονέλ Μέσι, αλλά όχι με δική του μεταγραφή στην Μπαρτσελόνα. Ο Αργεντινός σταρ θα ήταν αυτός που θα φορούσε τη φανέλα της καταλανικής Εσπανιόλ!

Το φοβερό στις δηλώσεις του Ποτσετίνο δεν ήταν η ενδεχόμενη μετακίνηση του Μέσι στην Εσπανιόλ, αλλά η διάθεση που έδειξαν οι άνθρωποι της Μπάρτσα να τον αφήσουν να φύγει, το μακρινό πλέον 2005.

" Άκουσα για τον Μέσι όταν ήμουν παίκτης της Εσπανιόλ" είπε αρχικά ο Ποτσετίνο και συνέχισε "...ένας μικρόσωμος που έπαιζε στις ακαδημίες της Μπαρτσελόνα..." Κι εδώ είναι το σημείο που σκάσει η... βόμβα: "...αργότερα άκουσα ότι ήταν κοντά στο να πάρει μεταγραφή στην Εσπανιόλ, πολύ κοντά. Τη σεζόν που η Μπαρτσελόνα αντιμετώπισε την Γιουβέντους του Φάμπιο Καπέλο, σ' ένα φιλικό..."

ΕΤΣΙ "ΧΑΛΑΣΕ" Η ΜΕΤΑΓΡΑΦΗ

Τη... μεταγραφή στην Εσπανιόλ, λοιπόν, τη χάλασε ο ίδιος ο Λιονέλ Μέσι σύμφωνα πάντα με αυτά που υποστηρίζει ο Μαουρίτσιο Ποτσετίνο. Όχι μέσω μάνατζερ και να διαπραγματεύσεων, όμως με το απίστευτο ταλέντο του: " Ήταν φανταστικός σε εκείνο το φιλικό με την Γιουβέντους και άλλαξαν άποψη, αποφάσισαν να τον κρατήσουν. Φανταστείτε, λοιπόν, να μην αγωνιζόταν σε εκείνο το τουρνουά. Ίσως σήμερα να ήταν ο μεγαλύτερο αστέρας της Εσπανιόλ και η Εσπανιόλ θα ήταν η Μπαρτσελόνα! Ίσως κι εγώ να ήμουν στην Εσπανιόλ και να τον προπονούσα."

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ