ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ

Ο Πογκμπά ζήτησε να πάει στην Μπαρτσελόνα!

Manchester United's Paul Pogba applauds to supporters at the end of the English Premier League soccer match between Manchester United and Chelsea at the Old Trafford stadium in Manchester, England, Sunday, Feb. 25, 2018. (AP Photo/Rui Vieira)
Manchester United's Paul Pogba applauds to supporters at the end of the English Premier League soccer match between Manchester United and Chelsea at the Old Trafford stadium in Manchester, England, Sunday, Feb. 25, 2018. (AP Photo/Rui Vieira) AP PHOTO/RUI VIEIRA

Ο Πολ Πογκμπά έριξε "βόμβα" μεγατόνων, καθώς εξέφρασε την επιθυμία να αποχωρήσει από την Γιουνάιτεντ, προκειμένου να γίνει κάτοικος Βαρκελώνης, μετακομίζοντας στην Μπαρτσελόνα.

Ένα ακόμη επεισόδιο προστίθεται στο (ποδοσφαιρικό) σίριαλ με πρωταγωνιστή τον Πολ Πογκμπά, ο οποίος θέλει να διαβεί το... κατώφλι της εξόδου από το Μάντσεστερ, παίρνοντας μεταγραφή στην Μπαρτσελόνα.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της βρετανικής εφημερίδας "Daily Mail", ο Γάλλος μέσος εκμυστηρεύτηκε σε συμπαίκτες του πως θέλει να φύγει από το "Ολντ Τράφορντ" και να γίνει παίκτης της Μπαρτσελόνα, ενώ είχε επικοινωνία και με τους διοικούντες τον αγγλικό σύλλογο, ώστε να τους κοινοποιήσει την απόφασή του, προκαλώντας αλυσιδωτές αντιδράσεις.

Οι "μπλαουγκράνα" παρουσιάζονται αχόρταγοι στο μεταγραφικό παζάρι, καθώς μετά το happy end με τον Αρτούρο Βιδάλ , ονειρεύονται τον ερχομό του 25χρονου χαφ στο "Καμπ Νου", ώστε να συνθέσουν αχτύπητο δίδυμο στον καταλανικό άξονα.

Μάλιστα, για να πετύχουν τον (μεγαλεπήβολο) στόχο τους, οι Καταλανοί φέρονται διατεθειμένοι να ρίξουν στο διαπραγματευτικό τραπέζι 50 εκατ. ευρώ, αλλά και τα "χαρτιά" των Γέρι Μίνα και Αντρέ Γκόμες, ως έμψυχα ανταλλάγματα, προκειμένου να κάμψουν τις αντιστάσεις των "κόκκινων διαβόλων".

Οι εξελίξεις αναμένονται ραγδαίες, αφού ο χρόνος για το κλείσιμο του μεταγραφικού παραθύρου στο Νησί μετράει αντίστροφα, καθώς απομένουν λίγο παραπάνω από 24 ώρες για τους συλλόγους, ώστε να προχωρήσουν σε διορθωτικές κινήσεις της τελευταίας στιγμής.

Οι φήμες για συμφωνία του Πογκμπά με την Μπάρτσα για 5ετές συμβόλαιο με... βδομαδιάτικο 385.000 ευρώ οργιάζουν, ωστόσο ο τελευταίος λόγος ανήκει στον Ζοσέ Μουρίνιο.

Ο "Special One" φέρεται να μην είναι αρνητικός στο ενδεχόμενο αποχώρησης του Παγκόσμιου πρωταθλητή με τους "πετεινούς" στο πρόσφατο Παγκόσμιο Κύπελλο, ενώ δεν πρόκειται να σταθεί εμπόδιο στην επιθυμία του "χταποδιού" να αλλάξει παραστάσεις, γνωρίζοντας τα ποδοσφαιρικά... κατατόπια της La Liga, καθώς το γυαλί στην μεταξύ τους σχέση έχει ραγίσει και πολύ δύσκολα θα κολλήσει ξανά.

Όπως αναφέρει το ρεπορτάζ της "Daily Mail", ο κύβος ερρίφθη για το γαλλικό "κλειδί" στον χώρο της μεσαίας γραμμής των "red devils", ο οποίος έχει πάρει την απόφασή του να ντυθεί στα χρώματα του συλλόγου της Βαρκελώνης και δεν πρόκειται να κάνει πίσω, ασκώντας έντονο πρέσινγκ στο αγγλικό κλαμπ.

Να σημειωθεί ότι ο άλλοτε άσος της Γιουβέντους δεσμεύεται με συμβόλαιο έως το 2021 με τους "κόκκινους" του Μάντσεστερ, οι οποίοι είχαν δαπανήσει τριψήφιο αριθμό εκατομμυρίων για να τον κάνουν δικό τους από την "βέκια σινιόρα", πριν από δύο χρόνια.

Μένει να δούμε, αν ο καπνός μετουσιωθεί σε φωτιά, με τον Πογκμπά να προστίθεται στη φαρέτρα των όπλων του Ερνέστο Βαλβέρδε...

Photo Credits: AP Photo/Rui Vieira

TAGS ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ