ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ

Ο Νεϊμάρ τρολάρει τον Ντι Μαρία

Barcelona's Neymar celebrates at the end of the Champions League round of 16, second leg soccer match between FC Barcelona and Paris Saint Germain at the Camp Nou stadium in Barcelona, Spain, Wednesday March 8, 2017. Barcelona won the match 6-1 (6-5 on aggregate). (AP Photo/Manu Fernandez)
Νεϊμάρ AP

Ο Άνχελ Ντι Μαρία έκανε χειρονομία προς τους φίλους της Μπαρτσελόνα μετά το γκολ του Έντινσον Καβάνι στο "Καμπ Νόου" και λίγες μέρες μετά ο θριαμβευτής Νεϊμάρ τρόλαρε τον Αργεντινό. (PHOTO).

Έξαλλα πανηγύρισε το γκολ του Έντινσον Καβάνι στο "Καμπ Νόου" ο Άνχελ Ντι Μαρία. Με το τέρμα του ο Ουρουγουανός είχε κάνει προσωρινά το 3-1 για την Παρί Σεν Ζερμέν στο αξέχαστο παιχνίδι με τη Μπαρτσελόνα, η οποία τελικά επικράτησε με 6-1 και πέρασε στους "8" του Champions League.

Ο Ντι Μαρία, λοιπόν, για τον οποίο είχε προηγηθεί μία τετραετία στη Ρεάλ και δεκάδες clasico στο ενεργητικό του, έβαλε τον δείκτη του δεξιού χεριού στα χείλη του και έδωσε εντολή για... σιωπή στην κερκίδα. Η ομάδα του γνώρισε εντέλει τον αποκλεισμό και ο θριαμβευτής της "Μπάρτσα", Νεϊμάρ, με δύο γκολ και μία ασίστ από το 88' μέχρι το 95', απάντησε στον Αργεντινό με το ίδιο... νόμισμα, μέσω του λογαριασμού του στο instagram.

Photo credits: (AP Photo/Manu Fernandez)

Shhh... @gagamilanoworld #gagamilano

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Njneymarjr (@neymarjr) στις

TAGS ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ