ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ

Ο Νεϊμάρ διασκέδαζε στη Βραζιλία και η Μπαρτσελόνα έχανε

FC Barcelona's Neymar reacts during the Spanish La Liga soccer match between FC Barcelona and Celta Vigo at the Camp Nou in Barcelona, Spain, Saturday, March 4, 2017. (AP Photo/Manu Fernandez)
FC Barcelona's Neymar reacts during the Spanish La Liga soccer match between FC Barcelona and Celta Vigo at the Camp Nou in Barcelona, Spain, Saturday, March 4, 2017. (AP Photo/Manu Fernandez) AP

Ο Νεϊμάρ απουσίασε από την ήττα της Μπαρτσελόνα κόντρα στην Ντεπορτίβο Λα Κορούνια με έναν... μυστήριο τραυματισμό, αλλά ήταν παρών στα γενέθλια της αδερφής του στη Βραζιλία, όπως δείχνουν και οι φωτογραφίες που ανέβασαν.

Ο Νεϊμάρ αποτελεί τον κορυφαίο παίκτη της Μπαρτσελόνα στα τελευταία παιχνίδια και με δύο γκολ, ένα κερδισμένο πέναλτι και την ασίστ για το καθοριστικό έκτο γκολ, ήταν ο πρωταγωνιστής της επικής ανατροπής με αντίπαλο την Παρί Σεν Ζερμέν.

Στο παιχνίδι αυτό στο "Καμπ Νόου" δεν τραυματίστηκε, όμως δεν αγωνίστηκε στην επόμενη αγωνιστική υποχρέωση των "μπλαουγκράνα", με αντίπαλο την Ντεπορτίβο Λα Κορούνια στο "Ριαθόρ". Οι Καταλανοί ηττήθηκαν με 2-1 και έδωσαν πίσω το προβάδισμα τίτλου στη Ρεάλ Μαδρίτης, μετά από ένα εξαιρετικό ντεμαράζ τον τελευταίο καιρό.

Το μυστήριο με την απουσία του Βραζιλιάνου επιθετικού δεν λύθηκε ούτε και όταν ο σύλλογος ανακοίνωσε ότι αισθάνεται "ενοχλήσεις στον προσαγωγό". Αντιθέτως, το συγκεκριμένο ιατρικό δελτίο έμοιαζε να δίνει ένα πρώτης τάξης άλλοθι στον Λουίς Ενρίκε, ώστε να επιβραβεύσει τον 25χρονο διεθνή με ρεπό την ημέρα που η αγαπημένη αδερφή του είχε γενέθλια.

Ο Βραζιλιάνος έμεινε εκτός πλάνων για τον αγώνα στη Γαλικία, αλλά δεν παρέμεινε στη Βαρκελόνη για αποθεραπεία. Πήρε το πρώτο αεροπλάνο και πέταξε στη Βραζιλία, όπου πέρασε μαζί με την οικογένειά του τα γενέθλια της Ραφαέλα Μπεκράν.

Η αδερφή του Νεϊμάρ, της οποίας το πρόσωπο έχει ως τατουάζ στο χέρι του (κι εκείνη στο δικό της τα μάτια του) έκλεισε τα 21 το Σάββατο και ο Βραζιλιάνος ποδοσφαιριστής ήταν στο πλευρό της, ξεσηκώνοντας "θύελλα" αντιδράσεων στην αντίπερα όχθη του Ατλαντικού, σχετικά με την απουσία του.

Photo credits: AP Photo/Manu Fernandez

A post shared by Nj neymarjr (@neymarjr) on



Família

A post shared by @nadine.goncalves on



Te amo...

A post shared by @nadine.goncalves on





Sempre com seu carinho...amo!

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από @nadine.goncalves στις

TAGS ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ