ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ο Μόντριτς πήρε το βραβείο, αλλά για τον Βαλβέρδε κορυφαίος είναι ο Μέσι

FC Barcelona's Lionel Messi, right, and his coach Ernesto Valverde ahead of the Joan Gamper trophy friendly soccer match between FC Barcelona and Boca Juniors at the Camp Nou stadium in Barcelona, Spain, Wednesday, Aug. 15, 2018. (AP Photo/Manu Fernandez)
FC Barcelona's Lionel Messi, right, and his coach Ernesto Valverde ahead of the Joan Gamper trophy friendly soccer match between FC Barcelona and Boca Juniors at the Camp Nou stadium in Barcelona, Spain, Wednesday, Aug. 15, 2018. (AP Photo/Manu Fernandez) AP PHOTO/MANU FERNANDEZ

Ο Ερνέστο Βαλβέδε ρωτήθηκε για το βραβείο του κορυφαίου παίκτη της χρονιάς που η FIFA έδωσε στον Λούκα Μόντριτς και προσέφερε μία μοναδική ατάκα για τον... Λιονέλ Μέσι.

Ο Λιονέλ Μέσι όχι μόνο δεν ήταν μεταξύ των τριών υποψηφίων για την ανάδειξη του κορυφαίου παίκτη της σεζόν 2017-18 από την FIFA (Μόντριτς, Ρονάλντο και Σαλάχ η τριπλέτα) αλλά έχασε και την 4η θέση καθώς τον... προσπέρασε σε αριθμό ψήφων ο Κιλιάν Εμπαπέ.

Το γεγονός πάντως αυτό δεν στάθηκε αρκετό για να αλλάξει τη γνώμη του Ερνέστο Βαλβέρδε για τον 31χρονο σούπερ σταρ της Μπαρτσελόνα, με τον "Τσινγκούρι" να εκφράζει ακράδαντα την πίστη του πως δεν υπάρχει άλλος που να αξίζει περισσότερο τον τίτλο του κορυφαίου από τον Αργεντινό.

"Ο καθένας έχει τη γνώμη του για τον κορυφαίο της σεζόν και εγώ έχω τη δική μου. Δεν έχω να πω κάτι άλλο. Ο Μόντριτς είναι ένας σπουδαίος παίκτης που είχε μία φοβερή σεζον.

Πρόκειται όμως για ένα βραβείο που θα πρέπει να απονέμεται στον "Κορυφαίο" και δεν είναι ο κορυφαίος, για μας κορυφαίος είναι ο Λιονέλ Μέσι", τόνισε ο 54χρονος τεχνικός, ο οποίος φρόντισε μάλιστα να "καλύψει" τον παίκτη του για το γεγονός πως επέλεξε να απουσιάσει από το γκαλά στο Λονδίνο.

"Όταν υπάρχει παιχνίδι που ακολουθεί, έχεις την ελευθερία να αποδεχτείς την πρόκληση ή όχι..."

Photo Credits: AP Photo/Manu Fernandez

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ