ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ

Ο Μέσι παρακαλούσε τον Νεϊμάρ να επιστρέψει μετά το 4-0

Barcelona's Lionel Messi leaves the playing field after losing the Champions League semifinal, second leg, soccer match against Liverpool at the Anfield stadium in Liverpool, England, Tuesday, May 7, 2019. (AP Photo/Dave Thompson)
Barcelona's Lionel Messi leaves the playing field after losing the Champions League semifinal, second leg, soccer match against Liverpool at the Anfield stadium in Liverpool, England, Tuesday, May 7, 2019. (AP Photo/Dave Thompson) AP

Ο αποκλεισμός της Μπαρτσελόνα από τη Λίβερπουλ φαίνεται πως δημιούργησε μεγάλη απογοήτευση στον Λιονέλ Μέσι, που μετά από το παιχνίδι παρακάλεσε τον Νεϊμάρ να επιστρέψει.

Η ήττα της Μπαρτσελόνα από τη Λίβερπουλ με 4-0 στο Άνφιλντ από τα ημιτελικά του προηγούμενου Champions League προκάλεσε μεγάλη εσωστρέφεια στους "μπλαουγκράνα". Το κάζο φαίνεται πως έφερε μεγάλη απογοήτευση (και) στον Λιονέλ Μέσι που σύμφωνα με δημοσίευμα προσπάθησε με κάθε τρόπο να φέρει τον Νεϊμάρ ξανά στη Βαρκελώνη.

Σύμφωνα με αποκάλυψη του France Football, ο Αργεντινός σούπερ σταρ έστελνε μηνύματα στον Βραζιλιάνο άσο της Παρί και τον παρακαλούσε να επιστρέψει ξανά στο Καμπ Νόου. "Νεϊμάρ γύρνα γιατί μόνο μαζί μπορούμε να κατακτήσουμε το Champions League. Θέλω να γυρίσεις πίσω. Σε δύο χρόνια εγώ φεύγω, θα είσαι μόνος σου και θα πάρεις τη θέση μου".

Από την άλλη, οι παίκτες της Παρί Σεν Ζερμέν και συγκεκριμένα ο Βεράτι και ο Εμπαπέ φαίνεται πως προσπαθούσαν να μεταπείσουν τον 27χρονο να μείνει στο Παρίσι. Όπως αναφέρει το γαλλικό περιοδικό περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την υπόθεση θα αποκαλυφθούν τις επόμενες ημέρες.

Photo Credits: AP / Dane Thompson

TAGS ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ