ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ

Ο Μέσι ισοφάρισε το ρεκόρ του Μίλερ

Barcelona's Lionel Messi , center, duels for the ball with Villarreal's Alvaro Gonzalez , left, during the Spanish La Liga soccer match between Villarreal and FC Barcelona at the Ceramica stadium in Villarreal, Spain, Sunday, Dec. 10, 2017. (AP Photo/Alberto Saiz)
Barcelona's Lionel Messi , center, duels for the ball with Villarreal's Alvaro Gonzalez , left, during the Spanish La Liga soccer match between Villarreal and FC Barcelona at the Ceramica stadium in Villarreal, Spain, Sunday, Dec. 10, 2017. (AP Photo/Alberto Saiz) AP PHOTO/ALBERTO SA

Ο Γκερντ Μίλερ... χάνει τον τίτλο του μεγαλύτερου Ευρωπαίου "μπομπέρ", αφού ο Λιονέλ Μέσι ισοφάρισε το ρεκόρ παραγωγικότητας που είχε ο Γερμανός με έναν σύλλογο στα 5 κορυφαία πρωταθλήματα.

Ο Λιονέλ Μέσι έφτασε τα 14 τέρματα στην Primera Division με το γκολ που σημείωσε απέναντι στη Βιγιαρεάλ (περισσότερα από κάθε άλλον) και τα 49 με τον σύλλογό του μέσα στο 2017 (περισσότερα από κάθε άλλον). Ταυτόχρονα, έφτασε τα 525 με τη φανέλα της Μπαρτσελόνα, προφανώς περισσότερα από κάθε άλλον.

Αυτή η επίδοση, όμως, αποτελεί και ισοφάριση του ρεκόρ σκοραρίσματος με μία ομάδα από τα πέντε κορυφαία πρωταθλήματα της Ευρώπης, που κατέχει ο Γκερντ Μίλερ.

Ο βετεράνος "μπομπέρ" είχε σημειώσει 525 γκολ μεταξύ 1964 και 1979 σε όλες τις επίσημες διοργανώσεις που συμμετείχε η Μπάγερν, επίδοση που ισοφάρισε ο Μέσι και φυσικά θα ξεπεράσει εν ευθέτω χρόνω.

Η καταγραφή των τερμάτων του Μέσι με την Μπαρτσελόνα άρχισε τη σεζόν 2004-2005 και με τα χρόνια που έχει μπροστά του, αναμένεται να αφήσει πολύ πίσω την παραγωγή του Μίλερ στα 15 χρόνια που έμεινε στους Βαυαρούς.

Photo credits: AP Photo/Alberto Sa

TAGS ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ