ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ

Ο Μέσι απέρριψε την πρόταση ανανέωσης της Μπαρτσελόνα

FC Barcelona's Lionel Messi celebrates after scoring during the Spanish La Liga soccer match between FC Barcelona and Osasuna at the Camp Nou stadium in Barcelona, Spain, Wednesday, April 26, 2017. (AP Photo/Manu Fernandez)
FC Barcelona's Lionel Messi celebrates after scoring during the Spanish La Liga soccer match between FC Barcelona and Osasuna at the Camp Nou stadium in Barcelona, Spain, Wednesday, April 26, 2017. (AP Photo/Manu Fernandez) AP

Ο Λιονέλ Μέσι απέρριψε την πρώτη πρόταση της Μπαρτσελόνα για ανανέωση του συμβολαίου του, παρότι θα του απέφερε πάνω από 30.000.000 ευρώ καθαρά.

Ο Λιονέλ Μέσι είπε "όχι" στην πρώτη πρόταση ανανέωσης που έφτασε στα χέρια του από την Μπαρτσελόνα, παρότι θα τον έχριζε πιο ακριβοπληρωμένο ποδοσφαιριστή επί ευρωπαϊκού εδάφους.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της " AS", μετά από μήνες διαπραγματεύσεων των δύο πλευρών που περιελάμβαναν ακόμα και "πάγωμα" των συζητήσεων, ήρθε η ώρα των πράξεων, με την Μπαρτσελόνα να αποστέλλει το πρώτο συμβόλαιο στον Αργεντινό.

Το ρεπορτάζ αναφέρει ότι οι καθαρές απολαβές κυμαίνονταν μεταξύ 30.000.000 ευρώ και 35.000.000 ευρώ (πιθανόν μέχρι το 2022), ωστόσο ο πατέρας του 29χρονου αρχισκόρερ του συλλόγου που εκτελεί και χρέη μάνατζερ, Χόρχε Μέσι, απάντησε αρνητικά σε αυτήν την πρόταση.

Το μήνυμα που έφτασε στα γραφεία του συλλόγου, πάντως, μόνο ανησυχητικό δεν είναι, αφού πρόκειται απλά για την πρώτη πρόταση σε μία πολύ σημαντική διαπραγμάτευση. Οι επαφές των δύο πλευρών γίνονται σε καλό κλίμα και κανείς δεν βιάζεται να ολοκληρώσει άμεσα τη συμφωνία, με συνέπεια να υπάρχουν αρκετοί μήνες για τις επόμενες προτάσεις.

Το τρέχον συμβόλαιο του αρχηγού της εθνικής Αργεντινής εκπνέει στις 30 Ιουνίου 2018 και η περίπτωσή του αποτελεί προτεραιότητα για τους "μπλαουγκράνα", οι οποίοι ανανέωσαν προσφάτως τους Νεϊμάρ, Λουίς Σουάρες και Ίβαν Ράκιτιτς και πλην του Μέσι, έχουν μοναδική σημαντική εκκρεμότητα τον Αντρές Ινιέστα, ο οποίος μένει ελεύθερος επίσης το επόμενο καλοκαίρι.

Photo credits: AP Photo/Manu Fernandez

TAGS ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ