ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ

Ο Λουίς Σουάρες δεν απορρίπτει το MLS

FC Barcelona's Luis Suarez celebrates after scoring his opening goal during the Spanish La Liga soccer match between FC Barcelona and Eibar at the Camp Nou stadium in Barcelona, Spain, Sunday, Jan. 13, 2019. (AP Photo/Manu Fernandez)
FC Barcelona's Luis Suarez celebrates after scoring his opening goal during the Spanish La Liga soccer match between FC Barcelona and Eibar at the Camp Nou stadium in Barcelona, Spain, Sunday, Jan. 13, 2019. (AP Photo/Manu Fernandez) AP PHOTO/MANU FERNANDEZ

Ο Λουίς Σουάρες παραχώρησε συνέντευξη και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στη Λίβερπουλ και στην προοπτική να αγωνιστεί στο αμερικάνικο πρωτάθλημα.

Ο Λουίς Σουάρες αγωνίζεται στη Μπαρτσελόνα από το 2014, έχοντας προηγηθεί ένα τριετές πέρασμά του από την Αγγλία και τη Λίβερπουλ. Ο ίδιος παραχώρησε συνέντευξη και ρωτήθηκε για την πρώην ομάδα του και τη μάχη που δίνει να κατακτήσει το πρωτάθλημα για πρώτη φορά ύστερα από τρεις δεκαετίες, αλλα και για την προοπτική να αγωνιστεί στο αμερικάνικο πρωτάθλημα.

"Είναι δύσκολο να μιλήσεις για πρωτάθλημα στην Αγγλία, διότι η σεζόν είναι πολύ μεγάλη, όμως η Λίβερπουλ έχει καλό πλεονέκτημα αυτή τη στιγμή και έτσι όπως παίζει, πρέπει να γίνουν πολλά για να χάσει το τρόπαιο. Αλλά όλοι ξέρουμε πώς είναι το ποδόσφαιρο", ανέφερε ο Σουάρες, ο οποίος θυμήθηκε και το πρωτάθλημα που έχασε ως παίκτης των κόκκινων. Ήταν μια δύσκολη στιγμή για τον ίδιο τότε, αλλά και για τους συμπαίκτες του.

Αναφορικά με την προοπτική να αγωνιστεί στο αμερικάνικο πρωτάθλημα , τόνισε πως "το MLS έχει μεγαλώσει πολύ τα τελευταία χρόνια, αποκτώντας πολλούς ταλαντούχους παίκτες, πέρα από τους πιο έμπειρους. Αυτό δείχνει πως θέλει να γιγαντωθεί και όχι απλά να γίνει ο προορισμός αστέρων που βρίσκονται στο τέλος της καριέρας του. Όσο για το αν θα πήγαινα, λόγω του ότι είχα την τύχη να απολαύσω τις επιτυχίες σε κορυφαίο επίπεδο, το επόμενο που θα κοιτάξω είναι η σταθερότητα για την οικογένεια μου. Αυτό κάνει τις ΗΠΑ και το MLS μια ενδιαφέρουσα περίπτωση".

AP Photo/Manu Fernandez

TAGS ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ