ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ

Ο Κοουτίνιο νίκησε με "τακουνάκι" τον Ρομπέρτο

Barcelona's Coutinho celebrates with team mates scoring his side's 2nd goal during a Spanish La Liga soccer match between Malaga and Barcelona in Malaga, Spain, Saturday, March 10, 2018. (AP Photo/M.Pozo)
Barcelona's Coutinho celebrates with team mates scoring his side's 2nd goal during a Spanish La Liga soccer match between Malaga and Barcelona in Malaga, Spain, Saturday, March 10, 2018. (AP Photo/M.Pozo) AP

Τα δύο πανάκριβα φετινά αποκτήματα της Μπαρτσελόνα, ο Ουσμάν Ντεμπελέ και ο Φιλίπε Κοουτίνιο, συνδυάστηκαν άψογα στο δεύτερο γκολ των Καταλανών απέναντι στη Μάλαγα και ο Βραζιλιάνος εκτέλεσε με "τακουνάκι" τον Ρομπέρτο. (video)

Η Μπαρτσελόνα πέρασε εύκολα από την έδρα της Μάλαγα και συνέχισε την αήττητη πορεία της για την κατάκτηση του πρωταθλήματος στην Ισπανία.

Στην αναμέτρηση με τους Ανδαλουσιανούς, το δρόμο προς τα δίχτυα βρήκε και ο Φιλίπε Κοουτίνιο, ο οποίος μετά από ασίστ του Ουσμάν Ντεμπελέ, έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Ρομπέρτο με πανέμορφο "τακουνάκι", αφήνοντας άναυδο τον πρώην τερματοφύλακα του Ολυμπιακού.

AP Photo/M.Pozo

TAGS ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ