ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ

Ο καταλανικός Τύπος πιστεύει στην ανατροπή της Μπαρτσελόνα

Ο καταλανικός Τύπος πιστεύει στην ανατροπή της Μπαρτσελόνα

Ραντεβού με την ιστορία έχει απόψε (8/3) η Μπαρτσελόνα απέναντι στην Παρί Σεν-Ζερμέν, αναζητώντας το "θαύμα" που θα τη στείλει στη φάση των "8" του Champions League (PHOTOS).

Πλήρως στηρίζουν την Μπαρτσελόνα οι δύο μεγαλύτερες καταλανικές εφημερίδες, οι οποίες θεωρούν ότι οι παίκτες του Λουίς Ενρίκε μπορούν να κάνουν το "θαύμα" και να προκριθούν στην επόμενη φάση του Champions League.

Ήταν 14 Φεβρουαρίου όταν η Παρί Σεν-Ζερμέν επικρατούσε με το ευρύ 4-0 των "μπλαουγκράνα" στο Παρίσι κι όλοι έκαναν λόγο για ισχυρό προβάδισμα των παικτών του Ουνάι Έμερι για πρόκριση στη φάση των "8".

Πάντως, μπορεί η Μπαρτσελόνα να χρειάζεται πέντε γκολ, ώστε να είναι εκείνη που θα πανηγυρίσει την πρόκριση, αλλά ο καταλανικός Τύπος έχει εμπιστοσύνη στην ομάδα της Βαρκελώνης.

Αρχικά, η "Mundo Deportivo" αναφέρει: "Αποστολή (α)δυνατή", η οποία αναρωτιέται αν μπορούν οι "μπλαουγκράνα" να ανατρέψουν το εις βάρος τους σκορ και να πανηγυρίσουν την πρόκριση στην επόμενη φάση του θεσμού. Στην κεντρική φωτογραφία απεικονίζονται οι Λιονέλ Μέσι, Λουίς Σουάρες και Νεϊμάρ, στους οποίους ο Ενρίκε θα στηρίξει το πιθανό "θαύμα".

Ακόμα, αναφέρονται δηλώσεις των δύο προπονητών. Απ' τη μία ο Ενρίκε υποστηρίζει: "Αν εκείνοι μας έβαλαν τέσσερα γκολ, εμείς μπορούμε να τους βάλουμε έξι", ενώ ο Έμερι τονίζει: "Είμαστε έτοιμοι να υποφέρουμε, όταν πρέπει να υποφέρουμε".

Απ' την άλλη, η "Sport" είναι πιο αισιόδοξη για την ανατροπή, μιας και στην πρώτη σελίδα φιλοξενεί το "Camp Nou" με κεντρικό τίτλο: "Απόψε μπορείτε να γράψετε ιστορία".

Ο καταλανικός Τύπος πιστεύει στην ανατροπή της Μπαρτσελόνα

Ο καταλανικός Τύπος πιστεύει στην ανατροπή της Μπαρτσελόνα

TAGS ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ