ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ

Ο Ινιέστα δίνει το σύνθημα της αντεπίθεσης

Roma's Kevin Strootman, rear, runs after Barcelona's Andres Iniesta as he takes a shot on goal during the Champions League quarterfinal second leg soccer match between between Roma and FC Barcelona, at Rome's Olympic Stadium, Tuesday, April 10, 2018. (AP Photo/Gregorio Borgia)
Roma's Kevin Strootman, rear, runs after Barcelona's Andres Iniesta as he takes a shot on goal during the Champions League quarterfinal second leg soccer match between between Roma and FC Barcelona, at Rome's Olympic Stadium, Tuesday, April 10, 2018. (AP Photo/Gregorio Borgia) AP PHOTO/GREGORIO BORGIA

Ο Αντρές Ινιέστα έστειλε μήνυμα μέσω του λογαριασμού του στο Instagram, όπου δίνει το σύνθημα της αντεπίθεσης για την συνέχεια της σεζόν.

Μέσω του λογαριασμού του στο Instagram, ο Αντρές Ινιέστα έδωσε το σύνθημα της αντεπίθεσης της Μπαρτσελόνα για την συνέχεια της σεζόν. Οι Καταλανοί έχουν αποκλειστεί από την συνέχεια του Champions League, όμως κοιτάζουν το πρωτάθλημα και το Κύπελλο, όπου στόχος φυσικά είναι το νταμπλ, για να κλείσει καλά η σεζόν.

"Δύσκολο να ξεχάσεις το παρελθόν, αλλά έχουμε προκλήσεις που πρέπει να αντιμετωπίσουμε και να πετύχουμε. Περισσότερο από ποτέ. Forca Barca", ανέφερε χαρακτηριστικά ο Ινιέστα, θέλοντας με αυτό τον τρόπο να δείξει ότι η σεζόν δεν έχει τελειώσει για τους "μπλαουγκράνα".

TAGS ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ