ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ

Ο Γκριεζμάν θέλει Μπαρτσελόνα και κάνει έκπτωση 7.000.000 ευρώ

Ο Γκριεζμάν θέλει Μπαρτσελόνα και κάνει έκπτωση 7.000.000 ευρώ

Η Mundo Deportivo γράφει ότι ο Αντουάν Γκριεζμάν έχει επαναπροσεγγίσει την Μπαρτσελόνα και είναι διατεθειμένος να ρίξει το κασέ του για να υπογράψει στους "μπλαουγκράνα".

Το γεγονός πως η ρήτρα του Αντουάν Γκριεζμάν την 1η Ιουλίου θα πέσει από τα 200.000.000 ευρώ στα 120.000.000 ευρώ τον κάνει αυτομάτως "ιερή αγελάδα" των διεθνών Μέσων, σχετικά με μεταγραφικά σενάρια που αφορούν κυρίως το διαχρονικό του "φλερτ" με την Μπαρτσελόνα.

Η Mundo Deportivo, μάλιστα, το πάει ένα βήμα παραπάνω και υποστηρίζει ότι ο παίκτης κάνει από μόνος του ενέργειες για να φύγει από την Ατλέτικο Μαδρίτης με προορισμό την Βαρκελώνη. Οι θυσίες του Γάλλου σταρ, πάντως, φαίνεται να κοστίζουν εκατομμύρια ευρώ.

Στην ομάδα του Σιμεόνε, λοιπόν, ο Γκριεζμάν είναι ο πιο ακριβοπληρωμένος με τις ετήσιες αποδοχές του να φτάνουν τα 23.000.000 ευρώ. Αυτά τα χρήματα, όμως, δεν παίζουν στο "στρατόπεδο" του Βαλβέρδε και ο Αντουάν φέρεται διατεθειμένος, σύμφωνα πάντα με το ρεπορτάζ των Ισπανών, να ρίξει το κασέ του στα 16 εκατ. ευρώ το χρόνο. Μείον 7.000.000 ευρώ δεν τα λες και λίγα...

Αξίζει να σημειωθεί βέβαια ότι τα ποσά που διαβάσατε παραπάνω μόνο τυχαία δεν είναι και αυτό γιατί η Μπαρτσελόνα πέρυσι ήταν έτοιμη να πάρει τον Γκριεζμάν με συμβόλαιο 16.000.000 ευρώ. Τα χρήματα αυτά είχαν φανεί λίγα στην πλευρά του παγκόσμιου πρωταθλητή, οπότε αποφασίστηκε η παραμονή του στη Μαδρίτη με αύξηση των αποδοχών του.

Ωστόσο, τώρα, ο Γκριεζμάν παρουσιάζεται από τα Μέσα μετανιωμένος που δεν έκανε αποδεκτή την πρόταση του Μπαρτομέου, καθόσον θεωρεί ότι ο κύκλος του στην Ατλέτικο έχει κλείσει και γι' αυτό ρίχνει το κασέ του στα περσινά λεφτά για να κάνει την μεταγραφή του (αν γίνει αυτή) πιο εύκολη.

TAGS ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ