ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ο γιατρός της Μπαρτσελόνα "φρίκαρε" όταν μπήκε στο σπίτι του Ντεμπελέ

Barcelona's Ousmane Dembele celebrates after scoring his side's second goal during the Spanish Super Cup soccer match between Sevilla and Barcelona in Tangier, Morocco, Sunday, Aug. 12, 2018. (AP Photo/Mosa'ab Elshamy)
Barcelona's Ousmane Dembele celebrates after scoring his side's second goal during the Spanish Super Cup soccer match between Sevilla and Barcelona in Tangier, Morocco, Sunday, Aug. 12, 2018. (AP Photo/Mosa'ab Elshamy) AP PHOTO/MOSA'AB ELSHAMY

Η Μπαρτσελόνα είχε στείλει γιατρό να ερευνήσει τα παράπονα του Ντεμπελέ για στομαχόπονο και ο άνθρωπος "τρελάθηκε" με αυτά που είδε στο σπίτι του νεαρού Γάλλου.

Πηγή κοντά στον Ουσμάν Ντεμπελέ ανέφερε πρόσφατα στο Goal.com τα εξής: " Δυσκολευόμαστε να αναγνωρίσουμε εκείνο το καλό αγόρι που άκουγε την οικογένειά του..."

Σε καθημερινή βάση, πλέον, το φως της δημοσιότητας βλέπουν μικρές, "τρελές" ιστορίες για την καθημερινότητα ενός παίκτη που χοντρικά κόστισε στην Μπαρτσελόνα κοντά στα 150.000.000 ευρώ!

Αυτή τη φορά, το Goal.com και η Sport αποκαλύπτουν ότι την ημέρα που ο Ντεμπελέ δεν πήγε στην προπόνηση, επικαλούμενος στομαχικές διαταραχές, το κλαμπ έστειλε σπίτι του έναν γιατρό για να ερευνήσει την κατάσταση.

Όταν μπήκε στην οικία του Γάλλου σταρ είδε τον ίδιο να κοιμάται στον καναπέ, το σπίτι χάλια μαύρα, ενώ δεξιά και αριστερά κοιμόντουσαν και φίλοι του παίκτη με την ώρα να είναι ήδη περασμένη.

Έτσι κάπως προέκυψε ο φόβος της Μπαρτσελόνα ότι ο Ντεμπελέ είναι εθισμένος στα βιντεοπαιχνίδια. Τις τελευταίες ώρες, πάντως, τα προαναφερθέντα Μέσα υπογραμμίζουν ότι ο 21χρονος εκτός από μεγάλος φαν των ηλεκτρονικών είναι και φαν του γρήγορου φαγητού.

Το ρεπορτάζ επισημαίνει ότι στο σπίτι του βρέθηκαν πολλά κουτιά από fast food, την ίδια στιγμή που ο ποδοσφαιριστής φέρεται να αγνοεί τα υγιεινά γεύματα που του ετοιμάζει σε καθημερινή βάση ένας σεφ.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο Ντεμπελέ αν πουληθεί από την Μπαρτσελόνα, νωρίτερα από το 2022, τότε οι Καταλανοί είναι δεσμευμένοι με υπογραφές συμβολαίων να πληρώσουν στην Ντόρτμουντ άλλα 40.000.000 ευρώ που αποτελούν τα μπόνους επίτευξης προσωπικών στόχων του διεθνούς winger.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ