ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ

O έξαλλος πανηγυρισμός του Λουίς Ενρίκε στο γκολ του Σέρτζι Ρομπέρτο

O έξαλλος πανηγυρισμός του Λουίς Ενρίκε στο γκολ του Σέρτζι Ρομπέρτο

Ο Λουίς Ενρίκε πανηγύρισε έξαλλα μαζί με τους συνεργάτες του το γκολ του Σέρτζι Ρομπέρτο που έστειλε την Μπαρτσελόνα στην προημιτελική φάση του Champions League. (VIDEO)

Το βράδυ της Τετάρτης (08/03) η Μπαρτσελόνα προσέφερε μία απ' τις επικότερες ανατροπές στην ιστορία του παγκοσμίου ποδοσφαίρου. Οι "μπλαουγκράνα", κόντρα στα προγνωστικά, επικράτησαν με 6-1 της Παρί Σεν Ζερμέν στο "Καμπ Νόου" και πήραν την πρόκριση για τα προημιτελικά του Champions League, παρά το γεγονός πως, στον πρώτο αγώνα, η ομάδα του Ουνάι Έμερι είχε επιβληθεί με 4-0.

Το "χρυσό" γκολ του Σέρτζι Ρομπέρτο στο 95ο λεπτό της αναμέτρησης χάρισε την πρόκριση στην "Μπάρτσα" και προκάλεσε φρενίτιδα ενθουσιασμού τόσο στους ποδοσφαιριστές όσο και στον κόσμο της ομάδας. Χαρακτηριστική είναι η αντίδραση του τεχνικού των Καταλανών, Λουίς Ενρίκε, ο οποίος μάλιστα μόλις πριν από μερικές ημέρες ανακοίνωσε πως αποχωρεί απ' τον πάγκο της ομάδας στο τέλος της σεζόν.

Ο τηλεοπτικός φακός τον "συνέλαβε" να πανηγυρίζει έξαλλα, παρέα με τους συνεργάτες του, το τέρμα του Σέρτζι Ρομπέρτο, δείχνοντας πως δεν μπορούσε να πιστέψει το... θαύμα των παικτών του!

Δείτε το VIDEO:

TAGS ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ