ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ

Ντεπάι: "Την Τετάρτη μιλάω με Λιόν για Μπαρτσελόνα"

Lyon's Memphis Depay, left, challenges for the ball with Marseille's Gustavo Luiz, right, during their French League One soccer match in Decines, near Lyon, central France, Sunday, Sept. 23, 2018. (AP Photo/Laurent Cipriani)
Lyon's Memphis Depay, left, challenges for the ball with Marseille's Gustavo Luiz, right, during their French League One soccer match in Decines, near Lyon, central France, Sunday, Sept. 23, 2018. (AP Photo/Laurent Cipriani) AP

Ο Μέμφις Ντεπάι υποστήριξε ότι την Τετάρτη (9/9) θα μιλήσει με τη διοίκηση της Λιόν για το ενδιαφέρον της Μπαρτσελόνα να τον αποκτήσει.

Ο Μέμφις Ντεπάι είναι ο πρώτος στόχος της Μπαρτσελόνα από τη στιγμή που που ανέλαβε προπονητής των μπλαουγκράνα ο συμπατριώτης του, Ρόναλντ Κούμαν.

Ο Ολλανδός μιλώντας στο τηλεοπτικό δίκτυο της πατρίδας του "NOS" υποστήριξε ότι την Τετάρτη (8/9) θα μιλήσει με τη διοίκηση της Λιόν για το ενδιαφέρον της ομάδας της Βαρκελώνη να τον αποκτήσει.

"Θα περιμένουμε να δούμε τι θα συμβεί. Αύριο θα μιλήσουμε με τη Λιόν. Ξέρω ότι υπάρχει ενδιαφέρον από την Μπαρτσελόνα, αλλά δεν μπορώ να κάτι περισσότερο. Κυρίως γιατί ακόμη δεν έχει τοποθετηθεί και ο ατζέντης μου", τόνισε ο 25χρονος.

Η γαλλική ομάδα ζητά 30.000.000 ευρώ για να τον παραχωρήσει, ενώ η Μπάρτσα θέλει να ρίξει τις απαιτήσεις των γκον βάζοντας στο κόλπο ως ανταλλαγή και το Σαμουέλ Ουμτιτί.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Μπαρτσελόνα: Ολοκληρώνει τη μεταγραφή του Ντεπάι αντί 25 εκατ. ευρώ

Photo credits: AP Images

TAGS ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ