ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ

Ντεμπελέ: "Δεν πρόκειται να φύγω από την Μπαρτσελόνα"

Barcelona's Ousmane Dembele, left, celebrates with Jordi Alba and Lionel Messi, right, after scoring his side's second goal during the Champions League round of sixteen second leg soccer match between FC Barcelona and Chelsea at the Camp Nou stadium in Barcelona, Spain, Wednesday, March 14, 2018. (AP Photo/Manu Fernandez)
Barcelona's Ousmane Dembele, left, celebrates with Jordi Alba and Lionel Messi, right, after scoring his side's second goal during the Champions League round of sixteen second leg soccer match between FC Barcelona and Chelsea at the Camp Nou stadium in Barcelona, Spain, Wednesday, March 14, 2018. (AP Photo/Manu Fernandez) AP PHOTO/MANU FERNANDEZ

Ο Ουσμάν Ντεμπελέ μπορεί να μην έχει δικαιώσει τις προσδοκίες, έχοντας ταλαιπωρηθεί και από τραυματισμούς φέτος, εντούτοις δεν προτίθεται να αποχωρήσει από την Μπαρτσελόνα και θα μείνει για να προσφέρει.

Το καλοκαίρι του 2017 η Μπαρτσελόνα δαπάνησε 105.000.000 ευρώ για να αποκτήσει τον Ουσμάν Ντεμπελέ από την Ντόρτμουντ. Παρ' όλα αυτά, δεν έχει καταφέρει να προσαρμοστεί, ενώ ταλαιπωρείται και από τραυματισμούς. Ωστόσο, ο 21χρονος Γάλλος επιθετικός, που μετρά μόλις 11 συμμετοχές, δηλώνει αποφασισμένος να μείνει και να δείξει ποιός είναι.

"Δεν είμαι στο αποκορύφωμα της φόρμας μου, αλλά σιγά, σιγά, επανέρχομαι. Πρέπει να δουλέψω ακόμη περισσότερο στον τομέα της καρδιακής λειτουργίας, επειδή κουράζομαι εύκολα.

Η προσαρμογή είναι δύσκολη, όμως με βοήθησαν πάρα πολύ ο Μέσι, ο Ινιέστα, ο Σουάρες, αλλά και οι υπόλοιποι παίκτες. Μου δίνουν διαρκώς συμβουλές και με βοηθούν μέσα στο γήπεδο", ανέφερε ο Ντεμπελέ.

Αναφορικά με το μέλλον του, ο διεθνής άσος ήταν ξεκάθαρος: " Εχω υπογράψει συμβόλαιο πενταετούς διάρκειας και θα είμαι στην Μπαρτσελόνα για πολύ καιρό. Δεν πρόκειται να φύγω".

TAGS ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ