ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ

Ντε Γιονγκ: "Χωρίς τον Μέσι δεν είμαστε το ίδιο δυνατοί"

Barcelona's Frenkie de Jong leaves the pitch after their loss to Chelsea during the friendly soccer match in Saitama, Japan, Tuesday, July 23, 2019. (AP Photo/Shuji Kajiyama)
Barcelona's Frenkie de Jong leaves the pitch after their loss to Chelsea during the friendly soccer match in Saitama, Japan, Tuesday, July 23, 2019. (AP Photo/Shuji Kajiyama) AP PHOTO/SHUJI KAJIYAMA

O Φρένκι ντε Γιονγκ παραδέχθηκε πως η Μπαρτσελόνα δεν είναι το ίδιο δυνατή χωρίς τον Λιονέλ Μέσι, ωστόσο ξεκαθάρισε πως παραμένει μία εξαιρετική ομάδα.

Η φετινή σεζόν δεν κυλάει ιδανικά για την Μπαρτσελόνα, καθώς η ομάδα του Ερνέστο Βαλβέρδε παρουσιάζει αρκετές μεταπτώσεις στην απόδοσή της. Σημαντικό ρόλο, βέβαια, στη μέτρια εικόνα των μπλαουγκράνα έχει παίξει κι η απουσία του Λιονέλ Μέσι.

Ο Αργεντινός σούπερ σταρ αντιμετώπισε πρόβλημα τραυματισμού στην αρχή της σεζόν, με συνέπεια να λείψει από αρκετά ματς των Καταλανών. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα, οι μπλαουγκράνα να παρουσιάζονται ασύνδετοι και χωρίς φαντασία ειδικά μεσοεπιθετικά. Κάτι που παραδέχθηκε εμμέσως πλην σαφώς και ο Φρενκι ντε Γιονγκ.

Ο Ολλανδός χαφ, που πήρε μεταγραφή στην "Μπάρτσα" το φετινό καλοκαίρι, στάθηκε στην ποιότητα του Μέσι, τονίζοντας πως η ομάδα του χάνει λίγη από τη δύναμή της όταν απουσιάζει εκείνος. Παρ' όλα αυτά, ο νεαρός σταρ θεωρεί πως η Μπαρτσελόνα έχει την ποιότητα για να καλύψει με κάποιον τρόπο την απουσία του "Λίο".

"Ακόμα και χωρίς εκείνον, έχουμε αρκετή ποιότητα και ιδέες για το πώς θα κερδίσουμε ένα παιχνίδι. Σίγουρα, χωρίς τον Μέσι δεν είμαστε το ίδιο δυνατοί, ωστόσο παραμένουμε μία εξαιρετική ομάδα", δήλωσε χαρακτηριστικά ο 22χρονος μέσος.

Photo Credits: AP Photo/Shuji Kajiyama

TAGS ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ