ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ

Ντάνι Άλβες: "Επιστρέφω στην Μπαρτσελόνα κι αύριο, αν με καλέσουν"

PSG's Dani Alves, right, celebrates besides teammate Julian Draxler after the Champions League Group B soccer match between Paris Saint-Germain and Bayern Munich in Paris, France, Wednesday, Sept. 27, 2017. (AP Photo/Thibault Camus)
PSG's Dani Alves, right, celebrates besides teammate Julian Draxler after the Champions League Group B soccer match between Paris Saint-Germain and Bayern Munich in Paris, France, Wednesday, Sept. 27, 2017. (AP Photo/Thibault Camus) AP PHOTO/THIBAULT CAMUS

Ο Ντάνι Άλβες παραχώρησε συνέντευξη στο "Globo TV" και υποστήριξε πως θα επέστρεφε ακόμα κι αύριο στην Μπαρτσελόνα, αν του γινόταν πρόταση, ενώ δήλωσε πως αισθάνθηκε πληγωμένος απ' τους διοικούντες την ομάδα.

Η αποχώρηση του Ντάνι Άλβες απ' την Μπαρτσελόνα, πριν από δύο χρόνια, αποτέλεσε ένα τεράστιο αγωνιστικό πλήγμα για τους "μπλαουγκράνα", αφού ο Βραζιλιάνος μπακ ήταν ένας απ' τους πρωταγωνιστές της ομάδας τα οχτώ χρόνια που φόρεσε τη φανέλα της.

Μετά από ένα χρόνο στη Γιουβέντους, ο 34χρονος αμυντικός συνεχίζει φέτος την καριέρα του στην Παρί Σεν Ζερμέν, αλλά σε συνέντευξη που παραχώρησε στο βραζιλιάνικο τηλεοπτικό δίκτυο " Globo TV", αφήνει ανοιχτό το ενδεχόμενο να επιστρέψει στην "Μπάρτσα" στο μέλλον. Βέβαια, δεν έκρυψε την στεναχώρια του για τον τρόπο που του συμπεριφέρθηκαν οι διοικούντες την ομάδα.

"Η Μπαρτσελόνα είναι το σπίτι μου. Είναι αδύνατον να πω ότι δεν θα επέστρεφα. Θα μπορούσα να επιστρέψω κι αύριο, αν με καλούσε η ομάδα. Αν πω ότι δεν έφυγα πληγωμένος, θα είναι ψέμα. Ένιωσα πληγωμένος επειδή πιστεύω πως πάλεψα σκληρά για να δημιουργήσω μία σπουδαία ιστορία στην Μπαρτσελόνα. Έφυγα, έχοντας 23 τίτλους σε οχτώ χρόνια. Δεν σεβάστηκαν την ιστορία μου στην ομάδα", δήλωσε αρχικά, ενώ στη συνέχεια αποκάλυψε πως αρνήθηκε μία εκδήλωση προς τιμήν του:

"Ήθελαν να κάνουν μία αποχαιρετιστήρια εκδήλωση και τους είπα 'όχι', επειδή θεωρώ πως η Μπαρτσελόνα είναι το αιώνιο σπίτι μου και όταν θεωρείς έναν τόπο σπίτι σου, δεν χρειάζεται να πεις αντίο".

Photo Credits: AP Photo/Thibault Camus

TAGS ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ