ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ

H αιτία της έντασης ανάμεσα σε Βαλβέρδε και Σουάρες

H αιτία της έντασης ανάμεσα σε Βαλβέρδε και Σουάρες

Ο Ερνέστο Βαλβέρδε έκανε αλλαγή τον Λουίς Σουάρες με τον Ουρουγουανό να δείχνει εκνευρισμένος όμως ο λόγος ήταν άλλος. (VIDEO)

Πολλά σενάρια έχουν κυκλοφορήσει σχετικά με την ένταση που υπήρξε ανάμεσα στον Ερνέστο Βαλβέρδε και τον Λουίς Σουάρες αμέσως μετά την αλλαγή του δεύτερου στον αγώνα με την Σπόρτινγκ Λισαβόνας.

Η Μπαρτσελόνα ήταν μπροστά στο σκορ και τελικά πήρε τη νίκη με 1-0 με τον πρώην κόουτς του Ολυμπιακού να κάνει αλλαγή τον Ουρουγουανό επιθετικό στο 89ο λεπτό.

Αμέσως ο Σουάρες έδειξε να εκνευρίζεται και να συνομιλεί με τον προπονητή του. Πολλοί θεώρησαν ότι ο λόγος της αντίδρασής του ήταν ότι ο Βαλβέρδε επέλεξε να τον κάνει αλλαγή και να μην τον κρατήσει στον αγωνιστικό χώρο.

Τελικά, η αλήθεια ήταν αλλού αφού ο επιθετικός των Καταλανών νευρίασε για άλλο λόγο. Η αντικατάστασή του με τον Αλέις Βιδάλ έγινε για να κερδίσει η Μπαρτσελόνα λίγο χρόνο, όμως την ώρα που σηκώθηκε η φωτεινή πινακίδα ο Σουάρες βρισκόταν ακριβώς δίπλα από τον τέταρτο διαιτητή για να εκτελέσει ένα πλάγιο που είχε κερδίσει η ομάδα του και έτσι οι μπλαουγκράνα δεν κέρδισαν ούτε δευτερόλεπτο.

Για το συμβάν ρωτήθηκε αμέσως μετά το τέλος του αγώνα και ο Ερνέστο Βαλβέρδε ο οποίος τόνισε: "Ήταν μία βλακεία. Ήταν αρκετά κοντά στην αλλαγή. Τίποτα το ιδιαίτερο".

Δείτε τι ακριβώς συνέβη

TAGS ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ