ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ

Νέο γκολ "φάντασμα" που δεν μέτρησε για την Μπαρτσελόνα

Νέο γκολ "φάντασμα" που δεν μέτρησε για την Μπαρτσελόνα

Η Μπαρτσελόνα σημείωσε ξανά τέρμα που δεν μέτρησε επειδή οι διαιτητές δεν είδαν ότι η μπάλα πέρασε ολόκληρη. Δεύτερη φορά σε τρεις εβδομάδες και τρίτη σε έναν χρόνο το ίδιο συμβάν (video).

Για δεύτερη φορά μέσα σε τρεις εβδομάδες και για τρίτη μέσα σε έναν χρόνο, η Μπαρτσελόνα σημειώνει ένα γκολ το οποίο δεν μετράει, αφού οι διαιτητές δεν αντιλήφθηκαν ότι η μπάλα είχε περάσει ολόκληρη τη γραμμή.

Το τελευταίο κρούσμα σημειώθηκε στη νίκη με 4-0 επί της Ντεπορτίβο Λα Κορούνια στην 16η αγωνιστική της Primera Division, με πρωταγωνιστή τον Λουίς Σουάρες. Ο Ουρουγουανός απέτυχε στην πρώτη προσπάθειά του στη φάση του 44ου λεπτού, ωστόσο πήρε το ριμπάουντ και με rabona επιχείρησε να σκοράρει στην εστία των Γαλιθιάνων.

Ο Ρουμπέν πρόλαβε να αποκρούσει την μπάλα, η οποία, όμως, είχε περάσει ολόκληρη τη γραμμή. Παρά τις διαμαρτυρίες του επιθετικού των Καταλανών, ο διαιτητής Ματέου Λαόθ του έλεγε ότι δεν υπήρχε γκολ.

Όπως φάνηκε από ένα από τα ριπλέι (εν πρώτοις δεν υπήρχε πλάνο στην ευθεία), η μπάλα είχε περάσει τη γραμμή του τέρματος και θα έπρεπε να μετρήσει.

Όλα αυτά τρεις εβδομάδες αφότου σε μία παρόμοια φάση στην αναμέτρηση με τη Βαλένθια, δεν είχε μετρήσει γκολ του Λιονέλ Μέσι στο "Μεστάγια", για τον ίδιο λόγο. Εκείνη η φάση είχε "πυροδοτήσει" εκ νέου συζήτηση για εισαγωγή τεχνολογίας στο ισπανικό ποδόσφαιρο, λίγες ημέρες αφότου είχε ανακοινωθεί η εισαγωγή του σε πιλοτικό στάδιο.

Την περσινή σεζόν, ένα αντίστοιχο γκολ του Σουάρες που δεν μέτρησε κόστισε στους Καταλανούς τη νίκη στην εκτός έδρας αναμέτρηση με την Μπέτις και δύο βαθμούς που αποδείχθηκαν πολύτιμοι στην απώλεια του πρωταθλήματος από τη Ρεάλ.

TAGS ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ