ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ

Νεϊμάρ: "Θα έχουμε νέα ανατροπή"

Barcelona's Neymar walks on the pitch during a Champions League, quarterfinal, first-leg soccer match between Juventus and Barcelona, at the Juventus Stadium in Turin, Italy, Tuesday, April 11, 2017. (AP Photo/Antonio Calanni)
Barcelona's Neymar walks on the pitch during a Champions League, quarterfinal, first-leg soccer match between Juventus and Barcelona, at the Juventus Stadium in Turin, Italy, Tuesday, April 11, 2017. (AP Photo/Antonio Calanni) AP

Ο Νεϊμάρ υποστήριξε ότι η Μπαρτσελόνα μπορεί να επαναλάβει μια ανατροπή παρόμοια με εκείνη επί της Παρί Σεν-Ζερμέν κι επί της Γιουβέντους και να βρεθεί στα ημιτελικά του Champions League.

Η Μπαρτσελόνα υποδέχεται την Τετάρτη (19/4, 21:45) τη Γιουβέντους στη ρεβάνς της ήττας (3-0) από τη "Γηραιά Κυρία" στο Τορίνο και καλείται να επαναλάβει μια ανατροπή παρόμοια με εκείνη επί της Παρί Σεν-Ζερμέν για να βρεθεί στα ημιτελικά του Champions League.

Ο Βραζιλιάνος αστέρας των "μπλαουγκράνα", Νεϊμάρ, αναγνώρισε το δύσκολο έργο του ιδίου και των συμπαικτών του, ωστόσο ξεκαθάρισε ότι αφού το έκαναν μια φορά, μπορούν και δεύτερη.

"Πρέπει να δώσουμε το μάξιμουμ των δυνατοτήτων μας. Εάν όλα πάνε καλά, θα έχουμε νέα ανατροπή. Πιστεύω στην ομάδα. Δεν έχουμε τίποτα να χάσουμε κι έχουμε τα πάντα για να κερδίσουμε. Είναι δύσκολο, αλλά πρέπει να κάνουμε τη δουλειά μας.

Η Γιουβέντους είναι μια μεγάλη ομάδα, "σφιχτή" και πρέπει να τρέξουμε διπλά. Είναι όπως με την Παρί Σεν-Ζερμέν. Έχουμε 1% πιθανότητα να περάσουμε αυτή τη στιγμή και το υπόλοιπο 99% είναι να τρέξουμε, να έχουμε πίστη στον Θεό και τα γκολ θα έρθουν. Το κάναμε μια φορά, μπορούμε και δεύτερη".

Photo credits: AP Photo/Antonio Calanni

TAGS ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ