Νεϊμάρ στην Μπαρτσελόνα μόνο με "κούρεμα" 39%

Η Μπαρτσελόνα δεν είναι διατεθειμένη να προσφέρει τον Νεϊμάρ τα ίδια χρήματα που παίρνει ο Βραζιλιάνος στην Παρί Σεν Ζερμέν. Διαβάστε τα ποσά που πέφτουν στο τραπέζι.

Ο Νεϊμάρ "ψήνεται" να επιστρέψει στην Μπαρτσελόνα, η Παρί δεν είναι αρνητική ν' αφήσει τον Βραζιλιάνο να φύγει (αρκεί να πληρωθεί καλά) και τα σενάρια στον ισπανικό Τύπο δίνουν και παίρνουν σχετικά με το νέο μεταγραφικό σίριαλ που εξελίσσεται.

Η Mundo Deportivo, πάντως, μπαίνει βαθύτερα στο θέμα και αναλύει τα οικονομικά δεδομένα του συμβολαίου του Νεϊμάρ στην Παρί και του συμβολαίου που θα έχει ο "Νέι" αν τελικά επιστρέψει στην Καταλονία, δημιουργώντας εκ νέου το περίφημο "MSN" στην επίθεση της Μπάρτσα.

Έχουμε και λέμε λοιπόν: Ο Νεϊμάρ αμείβεται στο Παρίσι με 36.000.000 ευρώ το χρόνο βάσει συμφωνίας. Αυτά τα χρήματα, αναφέρει το προαναφερθέν Μέσο, δεν θα τα δει στο Καμπ Νόου ποτέ.

Η διοίκηση Μπαρτομέου φέρεται διατεθειμένη να του προσφέρει 22.000.000 ευρώ ανά έτος συνεργασίας. Πράγμα που σημαίνει ότι ο Βραζιλιάνος πρέπει να αποδεχθεί μείωση στο ετήσιο εισόδημά του 12.000.000 ευρώ, γύρω στο 39%. Τώρα, πώς θα καταλήξουν να τα βρουν Μπάρτσα και Παρί για να κάνουν τη μεταγραφή, το σενάριο που κυριαρχεί θέλει τους Ισπανούς να δίνουν στους Γάλλους τον Κουτίνιο και άλλα 100.000.000 ευρώ.

 
SHARE

24MEDIA NETWORK

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

 

HIGHLIGHTS