ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ

Το μήνυμα του Νεϊμάρ στο Instagram μετά τον "καλύτερο αγώνα" της καριέρας του

Το μήνυμα του Νεϊμάρ στο Instagram μετά τον "καλύτερο αγώνα" της καριέρας του

Ως τον κορυφαίο αγώνα στην καριέρα του χαρακτήρισε ο Νεϊμάρ την επική ανατροπή της Μπαρτσελόνα κόντρα στην Παρί Σεν-Ζερμέν (6-1). Το συγκινητικό μήνυμα που έστειλε μέσω Instagram.

Ο Νεϊμάρ ήταν ο απόλυτος πρωταγωνιστής στον θρίαμβο της Μπαρτσελόνα κόντρα στην Παρί Σεν-Ζερμέν (6-1), ο οποίος της έδωσε το εισιτήριο για την επόμενη φάση του Champions League.

Ο Βραζιλιάνος επιθετικός σκόραρε στο 88', στο 91' κι έδωσε την ασίστ στον Σέρτζι Ρομπέρτο στο 95' που σήκωσε στο πόδι τους φιλάθλους των "μπλαουγκράνα", οι οποίοι γέμισαν κάθε γωνιά του "Camp Nou" και παρακολούθησαν από κοντά τη μεγαλύτερη ανατροπή στην ιστορία της διοργάνωσης.

Επιπλέον, ενδιαφέρον συγκέντρωσαν και οι δηλώσεις του μετά το ματς, καθώς υποστήριξε ότι αυτό ήταν το καλύτερο παιχνίδι που έχει ζήσει ως ποδοσφαιριστής: "Ήταν ο καλύτερος αγώνας που έχω παίξει στην καριέρα μου. Τέθηκαν αντιμέτωπες δύο κορυφαίες ομάδες. Είμαι πολύ χαρούμενος, είναι καλή στιγμή για μας. Γνωρίζαμε ότι αυτή η ομάδα μπορεί να καταφέρει τα πάντα. Πιστέψαμε στις δυνατότητές μας και φτάσαμε στην ανατροπή.

Μπορεί να χάσαμε στο Παρίσι (4-0), αλλά σήμερα (8/3) παίξαμε με υπευθυνότητα και χαρά υπό την πίεση του αποκλεισμού. Η πρώτη βδομάδα μετά την ήττα απ' την Παρί ήταν δύσκολη, αλλά το ξεπεράσαμε. Μάλιστα, απ' τη δεύτερη βδομάδα ανυπομονούσα γι' αυτό το παιχνίδι".

Επιπλέον, η χαρά του Νεϊμάρ για το "θαύμα" της Μπαρτσελόνα δεν κρύφτηκε κι απ' το Instagram. Εκεί όπου ο 25χρονος ανέβασε φωτογραφία με τον ίδιο να κοιτά τον ουρανό και να προσεύχεται. "Τιμή και δόξα στον Θεό. Τίποτα δεν είναι ακατόρθωτο γι' αυτούς που πιστεύουν σε σένα", ήταν το μήνυμά του.

AP Photo/Manu Fernandez

Toda honra e toda glória pra ti Deus .!! Nada é impossível para quem crê em ti

A post shared by Nj neymarjr (@neymarjr) on

TAGS ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ