ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ

Νεϊμάρ για Μέσι: "Θα μου λείψεις"

Barcelona's Lionel Messi celebrates with Barcelona's Neymar after scoring his team's first goal during the Copa del Rey final soccer match between Barcelona and Alaves at the Vicente Calderon stadium in Madrid, Spain, Saturday May 27, 2017. (AP Photo/Daniel Ochoa de Olza)
Barcelona's Lionel Messi celebrates with Barcelona's Neymar after scoring his team's first goal during the Copa del Rey final soccer match between Barcelona and Alaves at the Vicente Calderon stadium in Madrid, Spain, Saturday May 27, 2017. (AP Photo/Daniel Ochoa de Olza) AP PHOTO/DANIEL OCHOA DE OLZA

Ο Νεϊμάρ απάντησε στο αποχαιρετιστήριο μήνυμα του Λιονέλ Μέσι στο instagram και για πρώτη φορά επιβεβαιώνει δημόσια ότι αποχωρεί από την Μπαρτσελόνα.

Ο συγκινητικός αποχαιρετισμός του Λιονέλ Μέσι στον Νεϊμάρ δεν άφησε απτόητο τον Βραζιλιάνο επιθετικό, ο οποίος απάντησε στο instagram του Αργεντινού.

Ο αρχηγός της Μπαρτσελόνα είπε "αντίο" στον φίλο του και μέσω διαδικτύου, μετά από την προπόνηση του συλλόγου το πρωί της Τετάρτης, γράφοντας χαρακτηριστικά: "Ήταν μεγάλη ευχαρίστηση που μοιράστηκα όλα αυτά τα χρόνια μαζί σου, φίλε μου. Σου εύχομαι καλή τύχη στο νέο κεφάλαιο της ζωής σου. Τα λέμε σύντομα. Με πολλή αγάπη".

Το μήνυμα έφτασε σε όλα τα μήκη και πλάτη του πλανήτη μέσω αναπαραγωγής από χιλιάδες λογαριασμούς στο instagram και προκάλεσε και εκατοντάδες σχόλια.

Ένα εξ αυτών, ήταν του ίδιου του 25χρονου διεθνή, ο οποίος ετοιμάζει "βαλίτσες" για το Παρίσι.

"Σε ευχαριστώ, αδερφέ. Θα μου λείψεις κι εσύ, δικέ μου!", απάντησε χιουμοριστικά ο Νεϊμάρ, χρησιμοποιώντας και ένα κατάλληλο emoticon.

Νεϊμάρ για Μέσι: "Θα μου λείψεις"

Αυτή είναι και η πρώτη φορά που ο Νεϊμάρ επιβεβαιώνει δημοσίως ότι θα αποχωρήσει από την Μπαρτσελόνα για λογαριασμό της Παρί Σεν Ζερμέν, μία μεταγραφή οποία αναμένεται να αγγίξει τα 222.000.000 ευρώ και να ολοκληρωθεί την επόμενη εβδομάδα.

Photo credits: AP Photo/Daniel Ochoa de Olza

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

H επίσημη ανακοίνωση της Μπαρτσελόνα για τον Νεϊμάρ
To συγκινητικό "αντίο" του Μέσι στον Νεϊμάρ
Φαβορί ο Ντεμπελέ για διάδοχος του Νεϊμάρ
Ο Νεϊμάρ πήγε στην προπόνηση για να αποχαιρετήσει τους συμπαίκτες του!
Αυτούς θέλετε για αντι-Νεϊμάρ
Η ισπανική λίγκα δεν θα δεχθεί την πληρωμή της ρήτρας του Νεϊμάρ
"Ο Νεϊμάρ αποφάσισε κι υπογράφει τη Δευτέρα"
Κινήσεις πανικού της Μπαρτσελόνα για τον Νεϊμάρ
Στο Ντουμπάι ο Νεϊμάρ, περνάει από ιατρικά
TAGS ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ