ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ

Μυθικός Μέσι: ξεπέρασε με το χατ-τρικ δύο... συλλόγους!

Barcelona forward Lionel Messi celebrates after scoring his side's third goal during the group B Champions League soccer match between FC Barcelona and PSV Eindhoven at the Camp Nou stadium in Barcelona, Spain, Tuesday, Sept. 18, 2018. (AP Photo/Manu Fernandez)
Barcelona forward Lionel Messi celebrates after scoring his side's third goal during the group B Champions League soccer match between FC Barcelona and PSV Eindhoven at the Camp Nou stadium in Barcelona, Spain, Tuesday, Sept. 18, 2018. (AP Photo/Manu Fernandez) AP PHOTO/MANU FERNANDEZ

Ο Λιονέλ Μέσι έγραψε το όνομά του με χρυσά γράμματα στην ιστορία του UCL καθώς με τα τρία γκολ κόντρα στην PSV έκανε ρεκόρ στα χατ-τρικ και άφησε πίσω του δύο ολόκληρους συλλόγους. ΔΙαβάστε λεπτομέρειες.

Δεν... πιάνεται ο Λιονέλ Μέσι, με την Αϊντχόφεν να στέκεται εξαιρετικά στο χορτάρι του "Καμπ Νόου" στο μεγαλύτερο διάστημα του αγώνά αλλά να μην έχει τρόπο να τον περιορίσει και έτσι ο Αργεντινός να τελειώνει το ματς έχοντας σημειώσει τρία γκολ και οδηγώντας την Μπαρτσελόνα στο επιβλητικό 4-0 επί των Ολλανδών.

Μάλιστα με το χατ-τρικ αυτό έφτασε τα 8 συνολικά στο Champions League και είναι πλέον ο παίκτης που έχει τα περισσότερα στην ιστορία της διοργάνωσης!

Υπάρχει όμως ένα ακόμα ρεκόρ για το οποίο καμαρώνει ο "Pulga" (σκόραρε για 14ο σερί σεζόν στο UCL) και αυτό είναι πως με τα 103 γκολ που μετράει στο θεσμό "έβαλε από κάτω" δύο ομάδες: την αντίπαλο της "Μπάρσα" το βράδυ της Τρίτης, Αϊντχόφεν, που έχει 102 γκολ στο Κύπελλο Πρωταθλητριών και την Μάντσεστερ Σίτι που έχει ένα λιγότερο (101).

ΤΑ ΓΚΟΛ ΤΟΥ ΜΕΣΙ ΚΟΝΤΡΑ ΣΤΟΥΣ ΟΛΛΑΝΔΟΥΣ:

TAGS ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ