ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ

Mundo Deportivo: "Ο Μανέ ανοίγει την πόρτα στην Μπαρτσελόνα"

Mundo Deportivo: "Ο Μανέ ανοίγει την πόρτα στην Μπαρτσελόνα"
AP PHOTO/DAVE THOMPSON

Η Μπαρτσελόνα αναζητεί επιθετικό για να καλύψει το κενό του Σουάρες και σύμφωνα με την "Mundo Deportivo", αυτός μπορεί να είναι ο Σαντιό Μανέ.

Ο Σαντιό Μανέ έχει συμπληρώσει τέσσερα χρόνια παρουσίας στο Άνφιλντ και σε αυτό το διάστημα έχει ζήσει μεγάλες στιγμές με την Λίβερπουλ, με αποκορύφώμα τους τελευταίους 14 μήνες, όπου σήκωσε κατά σειρά Champions League, Ευρωπαϊκό Σούπερ Καπ, Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων και Premier League.

Παρόλα αυτά όμως, δεν αποκλείεται η νέα σεζόν να μην τον βρει στην Λίβερπουλ, με την "Mundo Deportivo" να σκαλίζει την περίτπωση του Σενεγαλέζου μετά από τη διαρροή πως προτάθηκε στην Μπαρτσελόνα και να υποστηρίζει πως ο παίκτης βλέπει με καλό μάτι αυτό το ενδεχόμενο.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, ρόλο σε αυτό παίζει τόσο η παρουσία του Ρόναλντ Κούμαν στον πάγκο των Καταλανών, καθώς είχε άψογη συνεργασία μαζί του για δύο χρόνια στην Σαουθάμπτον (25 γκολ σε 75 ματς πριν πάρει μεταγραφή για την Λίβερπουλ) όσο και η επιθυμία του να έχει μεγαλύτερη αναγνώριση.

Mundo Deportivo: "Ο Μανέ ανοίγει την πόρτα στην Μπαρτσελόνα"
AP PHOTO/JOAN MONFORT

"Έχει κερδίσει το σεβασμό των φιλάθλων με τα τρόπαια που έχει πάρει στην Αγγλία όμως νιώθει πως παρά την τεράστια προσφορά του, τα περισσότερα εύσημα πηγαίνουν συνήθως στον Μοχάμεντ Σαλάχ και στον Τζόρνταν Χέντερσον", αναφέρει η εφημερίδα, υπογραμμίζοντας πως η σχέση του με τον Κλοπ δεν είναι μεν προβληματική ωστόσο δεν είναι και αρμονική όπως παλιά.

Όλα αυτά έχουν κάνει τον Μανέ να σκέφτεται το ενδεχόμενο να μετακομίσει στην Μπαρτσελόνα είτε υπάρχει Μέσι ή όχι, με τους μπλαουγκράνα να είναι άλλωστε μία ομαδα που πάντα εκτιμούσε ο Σενεγαλέζος από την εποχή του Ροναλντίνιο στην Βαρκελώνη.

Βέβαια, το ίδιο μέσο ξεκαθαρίζει πως η Μπαρτσελόνα θα χρειαστεί να κάνει οικονομική υπέρβαση για να τον κάνει δικό της, μιας που η Λίβερπουλ δεν είναι διατεθειμένη να αφήσει να της φύγει ο Μανέ με ένα ποσό λιγότερο απο 120.000.000 ευρώ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

TAGS ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ