ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ

"Μύλος" με Ντεμπελέ και Μπαρτσελόνα

Dortmund's Ousmane Dembele plays the ball during the German Bundesliga soccer match between Hertha BSC Berlin and Borussia Dortmund in Berlin, Germany, Saturday, March 11, 2017. Berlin defeated Dortmund by 2-1. (AP Photo/Michael Sohn)
Ντεμπελέ AP

Η Mundo Deportivo και η Sport στο πρωτοσέλιδο τους παρουσιάζουν τελειωμένη τη μετακίνηση του Ντεμπελέ στην Μπαρτσελόνα, το ίδιο και η Equipe, αλλά η DW δεν επιβεβαιώνει την συμφωνία της Ντόρτμουντ με την Μπαρτσελόνα.

Μπορεί ο καταλανικός Τύπος και η Equipe να έχουν... προβάρει ήδη την φανέλα της Μπαρτσελόνα στον Ουσμάν Ντεμπελέ, εντούτοις η Deutsche Welle δεν επιβεβαιώνει την συμφωνία ανάμεσα στην Ντόρτμουντ και τους Καταλανούς, επικαλούμενη πληροφορίες μέσα από την γερμανική ομάδα.

Η Mundo Deportivo και η Sport στο πρωτοσέλιδο τους παρουσιάζουν τελειωμένη τη μετακίνηση του Γάλλου και μάλιστα αναφέρουν ότι ο παίκτης υπέγραψε στην Μπαρτσελόνα, ενώ η έγκυρη γαλλική εφημερίδα τονίζει ότι πάει στους "γίγαντες", θεωρώντας ότι ο Ντεμπελέ θα γίνει κάτοικος "Καμπ Νόου".

Μάλιστα, το deal υπολογίζεται κοντά στα 150.000.000 ευρώ μαζί με τα μπόνους και πως όλα έχουν δρομολογηθεί.

"Μύλος" με Ντεμπελέ και Μπαρτσελόνα

Κάπου εδώ, έρχεται όμως η Deutsche Welle και τονίζει πως η Ντόρτμουντ αρνείται πως έχει φτάσει σε συμφωνία με την Μπαρτσελόνα, παρά τα δημοσιεύματα της Bild ότι οι δυο ομάδες έχουν δώσει τα χέρια στα 120.000.000 ευρώ (χωρίς τα μπόνους).

Όπως και να 'χει, είναι "μύλος" η υπόθεση και αναμένεται άμεσα να ξεκαθαρίσει. Το σίγουρο είναι πως τόσο η Μπαρτσελόνα όσο και ο ποδοσφαιριστής θέλουν να πορευτούν μαζί.

Ο διεθνής Γάλλος αποκτήθηκε την περσινή σεζόν έναντι 15.000.000 ευρώ από τη Ρεν και σε 49 αγώνες σε όλες τις διοργανώσεις σημείωσε 10 γκολ και μοίρασε 21 ασίστ με τον γερμανικό σύλλογο.

TAGS ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ