ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ

Μπρέθγουεϊτ: "Η γυναίκα μου νόμιζε ότι είχα ερωμένη όταν μιλούσα με την Μπαρτσελόνα"

Barcelona's new signing Martin Braithwaite gives the thumbs-up during a Spanish La Liga soccer match between Barcelona and Eibar at the Camp Nou stadium in Barcelona, Spain, Saturday Feb. 22, 2020. (AP Photo/Joan Monfort)
Barcelona's new signing Martin Braithwaite gives the thumbs-up during a Spanish La Liga soccer match between Barcelona and Eibar at the Camp Nou stadium in Barcelona, Spain, Saturday Feb. 22, 2020. (AP Photo/Joan Monfort) AP

Ο Μάρτιν Μπρέθγουεϊτ τόνισε ότι ήταν ιδιαίτερα μυστικοπαθής κατά τις διαπραγματεύσεις με την Μπαρτσελόνα που το έκρυψε αρχικά κι από τη σύζυγό του, η οποία νόμιζε πως εκείνο το διάστημα ο Δανός είχε ερωμένη.

Στις 20 Φεβρουαρίου η Μπαρτσελόνα ανακοίνωσε την απόκτηση του Μάρτιν Μπρέθγουεϊτ από τη Λεγκανές και ο 29χρονος Δανός επιθετικός των μπλαουγκράνα περιέγραψε τη μυστικοπάθεια που τον διακατείχε την περίοδο των διαπραγματεύσεων και μέχρι να επιτευχθεί deal.

Στη συνέντευξή του στο Athletic αποκάλυψε ότι το έκρυψε κι από τη σύζυγό του κι έβγαινε από το σπίτι παρά το κρύο που επικρατούσε στη Μαδρίτη για να μιλήσει με τους ανθρώπους της Μπαρτσελόνα. Τόσο που η Αν-Λορ νόμιζε πώς ο ίδιος είχε ερωμένη!

"Με πήραν πολλοί τηλέφωνο, αλλά δεν το είπα σε κανέναν. Ούτε στη γυναίκα μου στην αρχή δεν το είπα. Ξεκίνησε να υποπτεύεται μήπως έχω ερωμένη. Κι αυτό γιατί έβγαινα συνέχεια από το σπίτι για να μιλήσω και να απαντήσω στις κλήσεις (της Μπαρτσελόνα). Έκανε τόσο κρύο στη Μαδρίτη και εγώ έβγαινα έξω.

Μέχρι που μια νύχτα της είπα: Πρέπει να σου πω κάτι. Μου απάντησε: Ξέρω τι θα μου πεις. Μου καθόταν άσχημα να μην της τω πω. Θα ήταν έλλειψη σεβασμού. Μοιραζόμαστε τις ζωές μας και έχουμε τέσσερα παιδιά. Όταν της το είπα ήταν ευτυχισμένη", υποστήριξε ο Μάρτιν Μπρέθγουεϊτ.

Photo credits: AP Photo/Joan Monfort

TAGS ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ