ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ

Μπρέθγουεϊτ: "Δεν ζήτησα τη φανέλα του Μέσι με το Νο 10, θα ήταν ασέβεια"

Μπρέθγουεϊτ: "Δεν ζήτησα τη φανέλα του Μέσι με το Νο 10, θα ήταν ασέβεια"
AP PHOTO/EMILIO MORENATTI

Στη διάψευση δημοσιεύματος που τον ήθελε να ζητάει τη φανέλα με το Νο 10 στην Μπαρτσελόνα σε περίπτωση φυγής του Μέσι, προχώρησε με δηλώσεις ο Μάρτιν Μπρέθγουεϊτ.

Η Μπαρτσελόνα διέρχεται τη σημαντικότερη κρίση της ιστορίας της, με τον Λιονέλ Μέσι να μοιάζει αποφασισμένος να ανοίξει την πόρτα της εξόδου και πίσω του να ακολουθούν και άλλα πρωτοκλασάτα στελέχη των μπλαουγκράνα, με πρώτους και καλύτερους τους Ίβαν Ράκιτιτς και Αρτούρο Βιδάλ.

Την ώρα μάλιστα που οι διοικούντες τον καταλανικό σύλλογο δέχονται το ένα χτύπημα μετά το άλλο και τρέχουν (ανεπιτυχώς) να συμμαζέψουν τα ασυμμάζευτα, έχουν να αντιμετωπίσουν και αρκετά γεγονότα που συμβάλλουν και αυτά στο να κηλιδώνεται το πρεστίζ του συλλόγου.

Ένα από αυτά έχει να κάνει με την προ ημερών αποκάλυψη της ισπανικής ιστοσελίδας "20 minutos", σύμφωνα με την οποία ο Μάρτιν Μπρέθγουεϊτ επικοινώνησε τηλεφωνικά με ανθρώπους της διοίκησης και εξέφρασε την επιθυμία να καπαρώσει τη φανέλα με το Νο 10 αν φύγει ο Pulga και μείνει ορφανή μετά από τόσα χρόνια.

Αυτό το παρασκήνιο ήρθε να τσακίσει ακόμα περισσότερο το καταρρακωμένο γόητρο του συλλόγου, με τον Δανό επιθετικό πάντως, που δεν έχει κλείσει καν χρόνο στο "Καμπ Νόου" (απόκτημα του Ιανουαρίου από την Λεγκανές) να σπεύδει να διαψεύσει την είδηση.

Μπρέθγουεϊτ: "Δεν ζήτησα τη φανέλα του Μέσι με το Νο 10, θα ήταν ασέβεια"
AP PHOTO/EMILIO MORENATTI

"Τι σκέφτεται άραγε ο κόσμος; Φυσικά και δεν πήγα στην ομάδα για να ζητήσω τη φανέλα του Μέσι. Θα ήταν ασέβεια.

Όποιος βγάζει προς τα έξω αυτές τις ιστορίες, δείχνει πως δεν σέβεται πολλούς ανθρώπους και αυτό με δυσαρεστεί. Γράφονται πολλά πράγματα για τον Μέσι και δεν ξέρω τι συμβαίνει.

Μπορώ να πω μόνο ότι είναι ένας μεγάλος παίκτης και μία σπουδαία προσωπικότητα και χαίρομαι που τον έχω συμπαίκτη. Είναι περιττό να πω τι μπορεί να κάνει ως παίκτης, το δείχνει κάθε Σαββατοκύριακο.

Είναι ένας από τους καλύτερους ποδοσφαιριστές όλων των εποχών και σίγουρα θα ήταν τεράστια απώλεια για το σύλλογο αν έφευγε. Ελπίζω να μην συμβεί αλλά δεν ξέρω τι γίνεται, οπότε δεν μπορώ να σχολιάσω".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

TAGS ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ