ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ

Μπερμπάτοφ: Ο Μέσι δεν είναι ο αγαπημένος του παίκτης από την Μπαρτσελόνα

ΠΑΟΚ - ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ / 4η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ PLAYOFFS SUPERLEAGUE
ΠΑΟΚ - ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ / 4η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ PLAYOFFS SUPERLEAGUE MOTIONTEAM

Ο πρώην παίκτης της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, αλλά και του ΠΑΟΚ, Ντίμιταρ Μπερμπάτοφ, αναφέρθηκε σε συνέντευξη του αθλητές που θαυμάζει και ξεχώρισε τον Σέρχιο Μπούσκετς.

Ο άλλοτε ποδοσφαιριστής της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, αλλά και του ΠΑΟΚ, Ντίμιταρ Μπερμπάτοφ, μίλησε στο περιοδικό των "Κόκκινων Διαβόλων", "Inside United", για τις προσωπικότητες που θαυμάζει.

Ο Μπερμπάτοφ φημίζεται για το ήρεμο στιλ στο παιχνίδι του και αυτό παραδέχθηκε ο ίδιος στη συνέντευξη του: "Προσπαθώ να είμαι ήρεμος, Κάποιες φορές δουλεύει, κάποιες όχι. Είναι πολύ σημαντικό να παραμένεις ήρεμος ειδικά όταν έχεις την μπάλα. Αυτοί είναι οι τύποι παικτών που μου αρέσουν."

Μάλιστα, αποκάλυψε ότι θαυμάζει τον ποδοσφαιριστή της Μπαρτσελόνα, Σέρχιο Μπούσκετς, αφού παίζει και ο ίδιος με τον ίδιο τρόπο παιχνιδιού: " Μου αρέσει ο Μπούσκετς, για παράδειγμα. Αυτό το παιδί μπορεί να διαβάσει το παιχνίδι καλύτερα από τον καθένα. Τρία βήματα μπροστά από τους αντιπάλους του, τρία βήματα μπροστά από τους συμπαίκτες του, εκτός από τον Μέσι. Είναι απίστευτο, ψηλός και λεπτός, όπως εγώ, δεν είναι τόσο γρήγορος, αλλά πάντα είναι στο σωστό σημείο. Έχω ακούσει ότι τον λένε "χταπόδι" στην Μπαρτσελόνα. Πολλές φορές είναι άσχημο, επειδή είναι ψηλός σαν και εμένα, πολλές φορές οι κινήσεις κάνουν άσχημες γωνίες. Δεν έχει σημασία, κάνει την δουλειά του. Λατρεύω να τον βλέπω".

Επιπλέον, ο Μπερμπάτοφ παραδέχθηκε ότι προσπάθησε να μιμηθεί τις κινήσεις του υιοθετώντας το "εγκεφαλικό" παιχνίδι του: "Όταν έπαιζα προσπαθούσα να κάνω το ίδιο. Να είμαι ήρεμος, να περιμένω το παιχνίδι, να το διαβάζω και όταν μου έρχεται η μπάλα, να ξέρω που είναι ο άλλος παίκτης, αν ξεκίνησε να τρέχει, αν βρίσκεται σε σημείο που μπορώ να του δώσω την μπάλα ή αν βρίσκεται αντίπαλος πίσω μου. Όλα πρέπει να είναι στο κεφάλι σου".

Τέλος, αναφέρθηκε και στους ποδοσφαιριστές που μάχονται περισσότερο με την μπάλα, αλλά πρόκρινε ξανά τον ήρεμο τρόπο παιχνιδιού: "Το σημαντικό είναι να είσαι ψύχραιμος με την μπάλα. Βλέπω παίκτες που παλεύουν για την μπάλα, χρειάζεσαι τέτοιους παίκτες, γιατί είναι εκείνοι που θα πάρουν την μπάλα για να στην δώσουν. Αλλά για μένα πάνω απ' όλα είναι ηρεμία. Έρχεται κάποιος; μείνε ήρεμος. Έτσι έπαιζα. Είναι ωραίο να είσαι ήρεμος στο ποδόσφαιρο."

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:
Ζιρού: Μετέωρο το μέλλον του στη Τσέλσι λόγω Ιγκουαΐν
Μπαρτσελόνα: Η Μπέτις αποκάλυψε το μοναδικό τρόπο για να σταματήσει τον Μέσι (VIDEO)
TAGS ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ