ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ

Μπαρτσελόνα: "Χτυπάει" Ροντρίγκο για αντικαταστάτη του Σουάρες

Spain's Rodrigo Moreno points during the Euro 2020 group F qualifying soccer match between Spain and Faroe Islands at the Molinon, stadium in Gijon, Spain, Sunday, Sept. 8, 2019. (AP Photo/Alvaro Barrientos)
Spain's Rodrigo Moreno points during the Euro 2020 group F qualifying soccer match between Spain and Faroe Islands at the Molinon, stadium in Gijon, Spain, Sunday, Sept. 8, 2019. (AP Photo/Alvaro Barrientos) AP

Η Μπαρτσελόνα ψάχνει τον ποδοσφαιριστή που θα αντικαταστήσει τον Λουίς Σουάρες στην κορυφή της επίθεσης, με τον Ροντρίγκο Μορένο της Βαλένθια να είναι ο εκλεκτός.

Ο τραυματισμός του Λουίς Σουάρες αναγκάζει την Μπαρτσελόνα να βγει στην αγορά και να ψάξει τον επιθετικό που θα κουβαλήσει τους "μπλαουγκράνα" στο υπόλοιπο της σεζόν. Οι περιπτώσεις του Λαουτάρο Μαρτίνες και του Ομπαμεγιάνγκ συγκεντρώνουν πολλές δυσκολίες αυτή τη στιγμή και έτσι οι Καταλάνοί κοιτούν και την ισπανική αγορά.

Σύμφωνα με τη καταλανική " Sport", ο Ροντρίγκο Μορένο της Βαλένθια είναι η πιο προσιτή επιλογή και όπως αναφέρεται ο ποδοσφαιριστής έχει πει ήδη το "ναι' στη διοίκηση της Μπαρτσελόνα που αναμένεται να καταθέσει επίσημη πρόταση στις "νυχτερίδες" για την απόκτησή του.

Μάλιστα, σημαντικό ρόλο στο deal θα παίξει και ο ατζέντης του 28χρονου, Ζόρζε Μέντες που φαίνεται πως έχει προχωρήσει τις επαφές μεταξύ των δύο ομάδων. Η συμφωνία εάν επιτευχθεί, θα είναι με δανεισμό του ποδοσφαιριστή στην Μπαρτσελόνα μέχρι το καλοκαίρι με οκτώ εκατ. ευρώ και υποχρεωτική αγορά του, με ένα ποσό που θα φτάνει τα 50 εκατ. ευρώ.

Photo Credits: AP / Alvaro Barrientos

TAGS ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ